Stubdal overtar VIF-hockey

Foto: Lise Åserud, SCANPIX

Vålerenga hockey har mandag kveld ansatt både ny hovedtrener og assistent-trener.

10.05.04 20:36

Knut Jørgen Stubdal går fra stillingen som sportssjef til hovedtrener i Vålerenga Hockey. Han får med seg Jan-Roar Fagerli som assistenttrener de neste sesongene.

- I kveld ble det klart at Knut Jørgen Stubdal overtar som hovedtrener i Vålerenga. Jeg har fått jobben som assistenttrener, og er fornøyd med å være en del av klubben jeg selv har spilt i, opplyser den nye assistenttreneren Jan-Roar Fagerli til TV 2 Nettavisen.

- Men det formelle er ennå ikke helt i boks. Det får vi ta etter hvert, sier han videre.

NM-vinner
Jan-Roar Fagerli ble norgesmester med Vålerenga så sent som i 1998 og 1999, og fikk 50 landskamper på backplass for Norge. Denne sesongen trente han U18-landslaget sammen med Arne Billkvam.

- Jeg kjenner ham ikke som trener, men som menneske og spiller. Og skal jeg basere det på det, tror jeg det blir bra, sier Vålerenga-spilleren Bård Sørlie til TV 2 Nettavisen.

Gleder seg
Fagerli sier han ser frem til utfordringen det blir å være assistenttrener i Vålerenga fremover.

- Oppgaven blir først og fremst å få frem det beste i hver spiller og det beste i laget. Målsetningen til Vålerenga har ikke endret seg etter at jeg selv spilte der. Målet er å være det beste laget i Norge, både i serie og sluttspill, sier Fagerli til TV 2 Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.