RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stuttgart vil ha Morten Olsen

Landslagstrener Morten Olsen er ifølge den tyske avisen Bild med på en liste over trenerkandidater som ledelsen i Bundesliga-klubben har funnet frem etter fredagens sparking av Matthias Sammer

Allerede siste sommer henvente Stuttgarts trener seg til Olsen, men da takket dansken nei. Listen inneholder dog også andre navn. Blant dem er den tidligere Bayern München-treneren Ottmar Hitzfeld og den nåværende Nürnberg-trener Wolfgang Wolf.

- Navn som dem vil alltid være på min liste, men det står også mange andre navn, sier Stuttgart-president Erwin Staudt til Bild.

Morten Olsens kontrakt med det danske landslaget utløper neste sommer, og dansken har ikke stort å si om et mulig skifte til tysk fotball, hvor han tidligere har trenet FC Köln.

- Det har jeg ingen kommentarer til. I første omgang konsentrerer jeg mig om kampen mod Albania på nsdag, sier Olsen til B.T.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere