Stygg skade overskygget EM-seieren

Foto: Claus Fisker (Scanpix/AFP)

Romanias keeper antakeligvis ute av mesterskapet.

ROMANIA - KROATIA 31-22 (14-12):

De rumenske spillerne hadde all grunn til å smile: Laget ledet klart over Kroatia, og var på god vei mot en viktig seier i gruppe 1 i mellomspillet i Håndball-EM i Herning.

Men selv om det til slutt også ble en klar seier, var det keeperen Paula Claudia Ungureanus alvorlige skade som overskygget all gleden over de to poengene mandag kveld.

For et kvarter før slutt forsøkte Ungureanu å redde et skudd fra kroatenes Lidija Horvat. Keeperen landet imidlertid feil, og skrek ut så høyt i smerte at rumenernes landslagssjef tydelig slet med å holde tårene tilbake.

Alt tyder på at Ungureanu pådro seg en leddbåndsskade, noe som i så fall vil bety at 30-åringen definitivt mister resten av mesterskapet.

I kampen mot Kroatia førte imidlertid ikke keeperbyttet til at Romania led nevneverdig.

Like etter skaden reduserte Kroatia til 20-22, men derfra og inn handlet alt om rumenerne. Faktisk scoret ikke Kroatia et eneste mål til, og Romania vant til slutt komfortabelt 31-22.

I de andre kampene i Gruppe 1 i mellomspillet vant Montenegro 22-20 over Spania, og står med det med fire poeng - like mange som Romania.

Kampen mellom Danmark og Russland spilles senere mandag kveld.

Sjekk siste sportsnytt her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag