*Nettavisen* Sport.

Suarez: - Hardt å aldri kunne vinne Premier League

Foto: Mike Egerton (Pa Photos)

Luis Suarez vil vurdere alle tilbud for å kunne komme seg bort fra Liverpool.

14.07.13 15:36

Liverpool-spiller Luis Suarez forteller nå at han vil vurdere alle tilbud for å kunne forlate Liverpool, fordi han ønsker å konkurrere på høyest mulig nivå.

Den uruguayanske landslagsspilleren har vært koblet til både Arsenal og Chelsea, men det spanske storlaget Real Madrid anses å være favoritter i kampen om å sikre seg signaturen hans.

Liverpool ønsker ikke å gi slipp på stjernespilleren og manager Brendan Rodgers skal være i tett dialog med Suarez. 26-åringen har imidlertid gjentatt at han ønsker å presse på for en overgang hvis han kan videreutvikle karrieren sin et annet sted.

- Hvis jeg får et tilbud om å gå videre i karrieren min, vil jeg vurdere det. Noen klubber har forhørt seg om meg, sier Suarez ifølge Sky Sports.

- Jeg ønsker alltid å bli bedre. Det er derfor jeg forlot Ajax og gikk til Liverpool, forteller han, og fortsetter:

- Denne klubben må kjempe om å komme med i Mesterligaen, og når det ikke skjer, skader det moralen til enhver spiller. Jeg har lidd, sier Suarez.

Nettavisen følger overgangsvinduet LIVE gjennom hele sommeren.

- Det er hardt å se på Premier League hver uke, men aldri ha en sjanse til å vinne den, forteller 26-åringen.

Suarez mener også at den engelske pressen har vært med på å sette et feil fokus på ham.

- De engelske mediene forstår meg ikke. Kontroversene med (Patrice) Evra og (Branislav) Ivanovic var avgjørende. Det er alltid ekstra spørsmål når folk analyserer meg, forteller Suarez.

- Etter hendelsen med Evra var det svært vanskelig å overbevise folk om den «ekte» Luis Suarez. Ting hadde bedret seg, men situasjonen med Ivanovic ble et nytt slag, sier han.

- Hadde ikke det siste skjedd ville jeg kanskje vært ansett som den beste spilleren i Premier League-forrige sesong, avslutter Suarez.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.