Tirsdag er det klart for et av de virkelig store oppgjørene når Barcelona gjester Manchester City i åttendelsfinalen i Champions League.

Manchester Citys kaptein, Vincent Kompany, har uttalt at det kan være tøffere å møte Stoke enn Barcelona til ESPN.

- De er et spesielt lag med spesielle spillere. Mentaliteten deres er ikke å skade deg gjennom hele kampen, der kan du ha tøffere kamper mot Stoke. Men Barcelona har flere spillere enn noen andre som kan avgjøre kampen i løpet av et sekund, sier Kompany.

I overført betydning mener nok Kompany at det er røffere dueller og at Stoke er mer fysisk vondt å møte enn teknikerne fra Katalonia.

En som kan være bokstavelig talt vond å møte både fysisk og teknisk er den tidligere Liverpool-spissen Luis Suarez.

I helga gikk Barcelona og Suarez på et overraskende tap mot Malaga på lørdag mens Manchester City lekte seg til 5-0-seier over Newcastle, men urugayeneren forklarer det som en glipp, og at det ikke representerer Barcelonas styrke.

- Vi hadde et dårlig resultat, men vi må advare om hva vi kan stelle i stand, hva Barcelona kan gjøre med uansett motstand, sier Suarez, ifølge Mirror.

- I denne kampen må vi være Barcelona. Det spiller ingen rolle hvem vi møter, vi vet hva vi kan, fortsetter han.

Suarez vet smertelig godt hva City er kapable til også, etter at de «ranet» han for seriegullet i Premier League i fjor.

- Det er kanskje noen som tviler på City, ettersom de har hatt varierende resultater i det siste, men det er Manchester City. De har kvalitetsspillere i alle ledd, sier Suarez.

Tirsdagens kamp blir en reprise av fjorårets åttendelsfinale. Den gang var City sjanseløse og tapte 4-1 sammenlagt mot Lionel Messi og Co.

Manchester City har aldri fått det til helt i Champions League og står med åttendelsfinale som bestenotering.

- De har gode kvaliteter med ball. Jeg har sett hvordan de kan skade motstandere, men vi er Barcelona og vi vet hva vi kan gjøre med City, maner Suarez nok en gang.

At han vet hva de kan gjøre med tirsdagens motstandere har han foreløpig bare sett på TV.

Suarez kom til Barcelona i sommer etter at var suspendert i en lang periode som følge av han han bet Giorgio Chiellini under fotball-VM i Brasil.

Møte med City på Etihad Stadium blir hans første kamp tilbake på engelsk jord etter at han forlot Liverpool.

Suarez har nylig kommet med en selvbiografi og i den skriver at han han er besatt av å vinne. City er et såret dyr i Champions League-sammenheng.

Det er bare å glede seg!

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

HTML EMBED