RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Suarez i trøbbel – igjen

Foto: Scott Heavey (Getty Images)
Sist oppdatert:
Liverpool-spissen siktes etter oppførselen mot Fulham.

Liverpool gikk på et surt 1-0-tap borte mot Fulham mandag kveld, og verre kan det bli. Luis Suárez risikerer nemlig straff etter at han viste langefingeren til Fulham-fansen mot slutten av kampen.

The Guardian har et bilde av situasjonen. Se det her.

Sikter Suarez
Nå har det engelske fotballforbundet (FA) bestemt seg for å sikte Liverpool-spissen for å ha bragt spillet i vanry, melder Daily Mail.

Også Liverpool blir som klubb siktet etter kampen på Craven Cottage, på grunn av Liverpool-spillernes oppførsel da Jay Spearing ble utvist.

FA skriver følgende i en pressemelding:

«Liverpool Football Club er siktet av FA for å ha feilet i å sikre at spillerne oppførte seg på en ordentlig måte, i forbindelse med utvisningen til Jay Spearing. Liverpool har frem til mandag 12. sesember til å svare på siktelsen. Luis Suarez har også blitt siktet for en episode i samme kamp. Liverpool-spilleren siktes for dårlig oppførsel, i forbindelse med gesten mot Fulham-fansen mot slutten av kampen. Spilleren har frem til mandag 12. desember til å svare på siktelsen».

Kan bli suspendert
Suarez har dermed mer trøbbel å forholde seg til, og Liverpool-esset er allerede under etterforskning for rasisme mot Manchester Uniteds Patrice Evra.

Kommer de frem til at Suarez har satt spillet i vanry med oppførselen mot Fulham, venter en bot for stjernespissen, og i verste fall noen kamper på tribunen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere