Gå til sidens hovedinnhold

Suarez: - Jeg vil ikke være den samme som før

Liverpool-spissen hevder han har roet seg ned.

Lørdag returnerte Luis Suarez tilbake til Anfield etter å ha sonet ferdig karantenen han pådro seg for å ha tatt et jafs av Chelsea-spilleren Branislav Ivanovic forrige sesong.

Uruguayaneren brukte kun 13 minutter på å markere seg i oppgjøret mot Crystal Palace lørdag, da han kranglet inn 1-0-målet til Liverpool.

- Selvkritisk
Suarez har tidligere fått mye kritikk for usportslig oppførsel på banen, men skal, ifølge The Guardian, fortalt den uruguayanske avisen El País at han ikke lenger er «den samme som tidligere».

- Jeg er klar over at jeg har vært roligere i de siste kampene. Jeg er veldig selvkritisk, og jeg har innsett at det å spille bra med en ro, hjelper meg mye. Jeg vil foretrekke å ikke være den samme som før, sier Suarez ifølge The Guardian.

Liverpool-spissen skal ha møtt den El País da han ankom Uruguays hovedstad Montevideo før VM-kvalifiseringskampene mot Ecuador og Argentina.

Takker Gerrard
Suarez, som i sommer ønsket seg vekk fra Liverpool, forteller at det var Liverpool-supporterne og Steven Gerrard som overbeviste ham om å bli værende på Anfield.

- Jeg vet ikke om han ba, men det han sa til meg var det han følte, for han snakket med meg hele tiden. Gerrard er, for meg, en legende i Liverpool og en god lagkamerat som har hjulpet meg mye, sier Suarez.

- Hans holdning gjorde det lettere for meg å ta beslutningen om å bli i Liverpool. Jeg beundrer ham. For meg vil han alltid være en målestokk, og på klubbnivå er han den beste spilleren jeg har spilt med i min karriere som person og fotballspiller, sier Suarez.

Liverpool har fått en strålende start på årets Premier League-sesong og ligger for øyeblikket på en andreplass i ligaen.

Når Suarez returnerer fra landslagsoppdrag i Uruguay venter Newcastle borte for Liverpool og spissen 19. oktober.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken