RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Clive Brunskill / Getty / All Over Press

Suarez kom med beklagelsen

Sist oppdatert:
Nå trener stjernespissen med førstelaget til Liverpool igjen.

Liverpools stjernespiss gikk tidligere i sommer til pressen med sitt ønske om å forlate merseysideklubben til fordel for et lag i Champions League, og gjerne Arsenal for den saks skyld.

Det likte Liverpool-ledelsen dårlig.

Luis Suarez ble derfor beordret til å trene med reservelaget. Manager Brendan Rodgers ga klar beskjed om at spissen måtte be om unnskyldning før han igjen kunne trene med førstelaget.

Fredag melder Sky Sports at uruguayaneren nå har ytret ordene Rodgers ville høre. Suarez skal ha bedt om unnskyldning og fredag var han på treningsfeltet med resten av stjernene.

Ryktestorm
Skriveriene rundt spissen har vært mange i sommer, og det er ingen tvil om at Suarez og hans rådgivere har prøvd å orkestrere en overgang bort fra Anfield.

Liverpool og eier John W. Henry har imidlertid satt hardt imot hardt og gitt klar beskjed om at Liverpool ikke vil selge spilleren - spesielt til en rival i Premier League.

Tidligere denne uken hevdet den uruguayanske avisen El Observador at Suarez nå hadde ombestemt seg, og at urokråka attpåtil vurderte å skrive ny kontrakt med Liverpool.

Senere gikk imidlertid Liverpool-spilleren ut å neket for disse sitatene stemte.

- Jeg har ikke sagt dette, men noen andre kan ha sagt det. Det viktigste nå er at jeg er her sammen med landslaget mitt, sa Suarez i følge The Telegraph.

Utestengt
Torsdag gjorde Liverpool-manager Brendan Rodgers det klart at han ikke lenger ønsker å diskutere framtiden til Luis Suarez med pressen.

Uansett hva som skjer rundt Luis Suarez i dette overgangsvinduet, så vil han ikke spille for Liverpool i serieåpningen mot Stoke lørdag.

Spissen er nemlig utestengt på grunn av oppførselen mot Chelsea Branislav Ivanovic sist sesong. Suarez bet forsvarsspilleren under lagene s møte på Anfield.

Luis Suarez kom til Liverpool fra Ajax vinteren 2011. I tillegg til Arsenal, har spissen også blitt koblet med Real Madrid og Tottenham den siste tiden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere