RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Suarez langer ut mot United

Foto: PA Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
Liverpool-profilen klarte ikke å skjule sin irritasjon da han ble intervjuet av Fox Sports.

Luis Suarez stilte nylig opp i et intervju med Fox Sports Argentina. Der hadde Liverpool-spissen tydeligvis snakket seg varm, for ut av det blå kom han med en represalie mot Liverpools argeste rivaler fra Manchester.

- Manchester United kontrollerer media. De har mye makt og pressen kommer alltid til å hjelpe dem, sier Suarez.

Ikke første gang
At Suarez har en torn i siden til de røde djevlene er velkjent. Forrige sesong hadde han fått forbud av Liverpool mot å uttale seg om den såkalte Evra-saken, men tordnet den gangen mot det han definerte som en konspirasjon for å få ham suspendert, noe han til slutt ble i åtte kamper.

- Liverpool-folk er bombesikre på at Manchester United arrangerte denne saken mot meg for å få meg ut av laget, og på den måten stoppe Liverpool. Manchester United har stor innflytelse i England, og det må man respektere og bare holde munn, sa Suárez den gangen.

Videre i intervjuet snakker Suarez om ryktet han har fått i Premier League, og byr samtidig på en innrømmelse.

- Jeg anklages for å jukse, og folk sier jeg filmer. La oss se nærmere på det: De sa jeg filmet da vi spilte mot Stoke, og der hadde de rett. Jeg la meg fordi det sto 1-1 og jeg ville vinne, innrømmer han.

Til tross for at han innrømmer juksing mot Stoke, irriterer det ham at fokuset «alltid» havner på de kontroversielle tingene han gjør.

- Noen ganger under en kamp spør jeg meg selv. «Hva har jeg egentlig gjort?». Men navnet Suarez selger aviser, mener han.

- Irritert over pressens fokus
Særlig situasjonen mot Mansfield i FA-cupen irriterer ham. Der scoret Suarez med hånda, trolig ubevisst, og feiret med å kysse sin egen hånd. En relativt vanlig feiring fra urugayaneren, men bråk ble det likevel.

- Her om dagen var jeg for eksempel borte i ballen med hånda, og da fikk jeg kritikk for at jeg kysset min egen hånd. Pressen finner på masse greier siden de vil selge aviser. Jeg pleier å si til pressen at de bør begynne å snakke mer om fotball, og ikke om masse andre greier, sier han.

I intervjuet med Fox Sports mener han samtidig at han blir behandlet annerledes på grunn av at han er sydamerikansk.

- Det er vanskelig å spille her i England. Som Carlitos (Carlos Tevez, red.anm.) har sagt, er det vanskelig å være sydamerikansk fotballspiller her, siden vi blir behandlet annerledes en britene, mener han.

Luis Suarez har uansett hatt en strålende sesong så langt i Premier League. På 21 kamper har han scoret 15 mål og bidratt med tre målgivende pasninger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere