Gå til sidens hovedinnhold

Suarez og Dalglish sier unnskyld

Både spiller og manager innrømmer at de burde handlet annerledes under gårsdagens oppgjør mot Manchester United.

Luis Suarez har fått hard medfart etter at han nektet å håndhilse på Patrice Evra før kampen startet i går.

Nå kommer han med en offisiell beklagelse på Liverpools hjemmeside.

- Jeg har snakket med manageren siden kampen på Old Trafford, og jeg innser at jeg gjort feil, sier Suarez i uttalelsen.

På Twitter sier spissen at han hadde en lang samtale med Kenny Dalglish etter kampen.

- Jeg har ikke bare skuffet han, men også klubben og hva den står for, og jeg beklager. Jeg gjorde en feil og angrer på det som har skjedd, sier Suarez.

- Skulle tatt han i hånda
Det ble en meget amper stemning under kampen etter hendelsen før avspark. Nå innrømmer Suarez at han burde handlet annerledes.

- Jeg skulle ha tatt Patrice Evra i hånden før kampen, og jeg ønsker å si unnskyld for mine handlinger, sier Suarez, som nå håper saken blir lagt død.

- Jeg ønsker å legge hele saken bak meg og konsentrere meg om å spille fotball, sier spissen fra Uruguay.

Dalglish beklager også
Liverpool-manager fikk også hard kritikk etter at han uttalte at det var helt feil å legge noe skyld på Luis Suarez.

Nå kommer også skotten med en beklagelse.

- Da jeg ble intervjuet på TV etter gårsdagens kamp, hadde jeg ikke sett hva som hadde skjedd, men jeg oppførte meg ikke på en måte som passer en Liverpool-manager. Det vil jeg beklage for, uttaler Dalglish i en uttalelse.

- For å være ærlig ble jeg sjokkert over at spilleren ikke hadde hilset, etter at han sa tidligere i uka han skulle gjøre det, sier manageren.

- Ekstremt skuffet over Suarez
Daglig leder i Liverpool, Ian Ayre, har også kommet med en uttalelse der det står at klubben er skuffet over det Suarez gjorde i på lørdag.

- Vi er ekstremt skuffet over at Luis Suarez ikke tok Patrice Evra i hånden før gårsdagens kamp. Spilleren hadde sagt til oss på forhånd at han ville gjøre det, men så valgte han å ikke gjøre det, sier Ayre.

- Det var galt av ham å villede oss og det var galt å ikke strekke ut hånden for å hilse på Evra. Han har ikke bare skuffet seg selv, men også Kenny Dalglish, sine lagkamerater og klubben. Det har blitt gjort absolutt klart til Luis Suarez at hans oppførsel var uakseptabel, uttaler Ayre.

Den daglige lederen er glad for at Suarez nå har sagt unnskyld.

- Luis Suarez har nå beklaget sine handlinger, noe som var det riktige å gjøre. Likevel, vi har alle en plikt til å oppføre oss på en ansvarlig måte, og vi håper nå at han skjønner hva som er forventet av alle som representerer Liverpool Football Club, uttaler Ayre.

Manager Kenny Dalglish stiller seg bak den daglige lederen.

- Ian Ayre har gjort det klart hva som er klubbens posisjon i denne saken, og det er det rette at Luis Suarez nå har sagt unnskyld for hva som skjedde på Old Trafford, sier Dalglish.

United fornøyd med unnskyldningen
Hendelsen mellom Suarez og Evra ble det store samtalepunktet etter gårsdagens oppgjør.

United-manager Sir Alex Ferguson var en av de som gikk hardest ut mot Suarez.

- Han er en skam for Liverpool Football Club og burde aldri få spille for dem igjen. Han kunne ha forårsaket opptøyer, uttalte Ferguson etter kampen.

Etter at Liverpool kom med unnskyldningene, er tonen fra klubben en litt annen.

- Manchester United takker Liverpool for unnskyldningen som har kommet etter lørdagens kamp, skriver klubben i en pressemelding.

- Alle på Old Trafford vil gå videre fra dette. Historien mellom våre to store klubber handler om suksess og en rivalisering som man ikke finner maken til i britisk fotball. Det burde være fokuset for alle som elsker de to klubbene i framtiden, står det i uttalelsen.

Dermed kan vi forhåpentligvis endelig sette strek over denne saken.

Reklame

NÅ: Gjør julegavekupp hos to friluftsgiganter