RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Jon Buckle

Suarez øyner Liverpool-gull

Sist oppdatert:
- En så stor klubb som Liverpool må alltid ha målsetting om å vinne tittelen, sier Anfield-yndlingen.

Luis Suarez var nettopp en del av Uruguay-laget som vant Copa América. Suarez fikk medsmak av gullet, og er ikke redd for å bruke store ord om ambisjonene han har for den nye sesongen med Liverpool.

- Når du spiller for en stor klubb som Liverpool, en av de største i England, da må du alltid ha som målsetting å vinne tittelen, sier Suarez til Liverpool Echo.

- Må ha troen
Suarez ble en umiddelbar suksess i England, etter overgangen fra Ajax for en sum på cirka 23 millioner pund.

Den lille angriperen mener det ikke er for tidlig å snakke om sølvtøy på Anfield, etter flere sesonger uten de store høydepunktene.

- Man må ha tro på at det er en realistisk mulighet med den kvaliteten vi har i denne klubben. Den neste målsettingen må være at vi må kvalifisere oss til å spille i Champions League, sier han.

- Likevel er jeg klar over at det er stor konkurranse fra de andre klubbene, og mange har samme målsetting, sier han.

- En stor manager
En av grunnene til at Suarez tør snakke om ligagull, er manager Kenny Dalglish. Liverpool-legenden har snudd den negative trenden på Anfield, og høster mye skryt fra Suarez.

- Jeg visste mye om ham før jeg kom hit, men nå vet jeg at jeg spiller for en stor manager, skryter Suarez.

- Jeg visste at han var en betydningsfull skikkelse i Liverpool-historien, men nå vet jeg at han er en veldig, veldig viktig person. Han gir meg muligheten til å uttrykke meg selv ute på banen og vise hva jeg kan gjøre her, sier han.

Vil betale tilbake tilliten
Og Dalglish-skrytet stopper ikke der.

- Det største er den tilliten han viser spillerne. Han stoler 100 prosent på oss, og det gjør at du ønsker å betale tilbake den tilliten. Vi vet at han hadde en lang karriere innen fotballen, slik at vi stoler på hans erfaring. Han hadde ikke en lang karriere uten grunn, avslutter Suarez.

Liverpool-legenden Ian Rush ser også lyst på Liverpool-fremtiden. Særlig samarbeidet mellom Suarez og Andy Carroll gjør Rush optimistisk.

- Hvis de kan finne tonen, noe jeg tror de vil gjøre, kan samarbeidet de to imellom bli virkelig stort, skryter Rush.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere