*Nettavisen* Sport.

Suffo angrer fyllekjøring

Tidligere Odd-spiller Patrick Suffo er full av anger etter å ha blitt dømt for fyllekjøring og vold mot politiet i engelske Coventry.

07.01.06 16:21

Den 27. november 2005, klokken 04.25, ble kamerunske Patrick Suffo hanket inn av politiet etter at han skal ha kjørt villmann i sin Mercedes. Suffo skal ha kollidert med to biler på sin ferd gjennom Coventry-natten.

Følgene ble alvorlige for Suffo.

I Coventry Crown Court på fredag ble Suffo dømt til 200 timer med samfunnstjeneste, ett års forbud mot å kjøre bil, og han må betale drøye 35.000 kroner i kompensasjoner.

Suffo klager ikke

Etter at dommen var klar gjorde Suffo det klart hvordan han ser på det han gjorde.

- Jeg angrer, og mente ikke å gjøre det jeg gjorde. Det var ikke min intensjon å være så aggressiv mot politiet. Jeg fortjener straffen etter det som skjedde, jeg kan ikke klage over dommen, sier Suffo til nettstedet icCoventry.

Dette hendte: Politiet skal ha stoppet Suffo og tatt promilletest, der ble det fastslått at han var over den lovlige grensen. Suffo ble sjekket opp mot politiets registre og ble arrestert for et tidligere tilfelle. Et tilfelle som egentlig var trukket tilbake, men ikke fjernet fra politiets database.

Da rant det over for Odds tidligere stjerne.

Suffo ble svært aggressiv, og ifølge politiet måtte seks politimenn samarbeide for å få ham i cellen på politihuset. Under tumultene ble tre politimenn skadet, en så alvorlig at vedkommende ble sykemeldt i to måneder.

Etter sine angerfylte kommentarer gjorde Suffo det klart at han gjerne vil tilbake til fotballen, men noen retur til sin tidligere arbeidsgiver Coventry City tviler han på.

- Det tror jeg blir vanskelig. Jeg er ikke sikker på hva de synes om meg etter dette, sier den tidligere Vålerenga-aktuelle spissen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag