RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Suffo verken til VIF eller Odd

Sist oppdatert:
Patrick Suffo har reist tilbake til England og kommer etter alt å dømme verken til å spille for Odd Grenland eller Vålerenga i eliteserien neste sesong.

Etter siste serierunde i oktober kunne Vålerengas daværende direktør Kjetil Siem konstatere at de var enige med Odd om å hente kamerunske Patrick Suffo til seriemesterne neste sesong.

Men Vålerenga og Suffo lykkes ikke å bli enige om spissens personlige betingelser. Under forhandlingene var partene først og fremst uenige om kontraktens varighet.

- Jeg må vel ta selvkritikk på at jeg var litt kjapp til å si at alt var i orden, for det er det ikke, sa Kjetil Siem til TV 2 Sporten etter at det ble klart at overgangen gikk i vasken i midten av november.

Er i England
Og siden den gang har det vært stille rundt Suffo. Odds direktør Lasse Hansén bekrefter overfor TV 2 Nettavisen at Suffo trolig ikke kommer til å spille for verken Odd eller Vålerenga neste sesong.

- Det blir vel verken i Odd eller Vålerenga for hans del. Han er reist tilbake til England nå, men jeg aner ikke om han er i ferd med å finne seg en ny klubb der borte, sier Hansén.

Odd-direktøren holder likevel døren delvis på gløtt for at Suffo kan komme til å fortsette karrieren i Skien. Suffo ble hentet til Odd på en kortidskontrakt i sommer. Han spilte elleve kamper og scoret fire mål for Odd Grenland i høstsesongen. 28-åringen hadde før han kom til Odd vært innom Coventry, Numancia, Sheffield United, Nantes og FC Barcelonas B-lag.

- Det eneste som er aktuelt for oss, er at han får et nytt kortidsengasjement. Men for øyeblikket ser det ikke sånn ut. Likevel har vi en avtale om at vi skal holde kontakten med ham en stund til, sier Hansén.

Ny spiss i januar
Odd solgte forrige uke Olivier Occean til Lillestrøm i en avtale verdt rundt åtte millioner kroner, og skal hente inn en ny spiss foran neste sesong.

- Vi jobber aktivt med å hente inn en ny spiss. Men hvem det er, blir ikke offentlig før i januar, sier Hansén, og legger samtidig til at han ikke vil si om det er en norsk eller utenlandsk angriper de jobber med å få til klubben.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere