RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sugen på nye førsteplasser

Sist oppdatert:
Cato Antonsen drar til Drammen i kveld for å vinne nye løp. Han mener å ha minst en fet sjanse i en spennende V5-omgang.

- Det er 5 Haugdokka i 3. løp/V5-2 som er hovedgrunnen til at jeg drar. Hun var enormt bra på Bjerke sist og var helt overlegen. Jeg tror nok ikke sprint er noen fordel, men synes selskapet er så overkommelig at det bør være en skikkelig god vinnersjanse. Vi må med på alle V5-bonger, sier Cato Antonsen. Han har ytterligere oppsitt i kveld:

- 10 Langaard Tiril (2. løp/V5-1) har aldri startet. Jeg får teste ham i oppvarmingen for å se hvor han står. I utgangspunktet ser det vel ikke ut som noen vinner.

- 6 New Legend (6. løp/V5-5) er variabel. Han er god på sitt beste, men jeg er usikker på formen. En premie er målet, avrunder Cato Antonsen.

Sportssjefens vurderinger
Sportsansvarlig i Drammen André Ringelien har som vanlig vurdert løpene. Her er hans tips til løpene.

V5-1:
3 Knell er en lovende 3-åring som kommer ut etter en liten pause. Knell har vunnet en lokalkjøring i mellomtiden og blir favoritt i en åpen V5-innledning. 2 Laeskog Ronja har vist fin fart mellom galoppene så langt og kan vinne feilfritt. Det samme kan sies om 4 Ekeli Jenta. Kanskje kan Gunnar Austevoll få lurt hoppa feilfritt rundt? 9 Beck Påline gikk 1.35 uten å være på topp sist, men kan være bedre nå! 7 Odin Stjerna feilet som mulig vinner sist, kanskje revansjerer hun seg på direkten? Bak disse er det helt åpent og helgardering kan lønne seg.

V5-2:
5 Haugdokka kan kopiere seieren fra sist om hun går feilfritt. 11 Even Bajaz er i fin fremgang og skal regnes med klaff på veien. 9 Mai Nina har trent fint og skal være av de bedre i feltet. 10 Norella har gått to løp med pisk i Sverige. Dette kan slå positivt ut denne gangen. 6 Eng Faks er variabel, men rekker et stykke feilfritt. 12 Juniorsjefen har gått brukbart i trening og har brukbar fart. Må ha mye klaff herfra, men er ikke helt sjanseløs. 3 Bua Elden har gått bra i lokalkjøringer og kan kanskje overraske.

V5-3:
2 Nigardsbest tok en ny sterk seier på Bjerke sist onsdag og beviste at formen fortsatt er på plass. 1 Sandungs Rigel burde holdt unna sist, men kan nok lede svært lenge og kanskje helt inn med Drammens korte oppløp. 3 Våler Goa kjempet likt med Nigardsbest på onsdag og bør krysses igjen. 9 Linnrappen er siste hest jeg ser med vinnersjanse i V5-3.

V5-4:
1 Rabb Odin har vunnet sportrekkingen og kan ta årets tredje seier i det fjerde forsøket. Moe Odin-sønnen ser ut til å ha funnet tilbake til de samme taktene han hadde da han tjente fine kroner som 3-åring. Lars Anvar Kolle kunne ha valgt mellom 1,2 og 3 og hadde nok ikke valgt 1 Rabb Odin om han ikke hadde trodd at han kunne lede hele veien. Det lukter tet fra start til mål og Rabb Odin blir mitt bankerforslag denne mandagen!

V5-5:
5 Donald Dana var tilbake i vinnersirkelen sist. Han var ikke imidlertid helt hundre på svingene og må nok være forbedret for å legge på til to. Knepen favoritt. 1 Try Me On går sjelden eller aldri et dårlig løp. Skulle ekvipasjen forsvare sporet kan de bli vanskelige å slå. 2 Antiques Unicorn gikk 1.14,5 sist og står spennende til spormessig. 4 Kristiane K. drar nok fordel av sprint og har en hvass speed å by på med det rette ryggløpet. 10 Flamboyant har skuffet i år, men har klasse nok til å hevde seg mot dagens motstand. 8 Lingo går noen kanonløp fra tid til annen og kan komme med en overraskelse, om favorittene skulle gjøre seg bort!

Kilde: rikstoto.no

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere