*Nettavisen* Sport.

Sukker fra Gunnar

Gunnar Austevoll varsler offensiv satsing og høye ambisjoner med stallhesten Sugar W i V5B-4/DD-1 idag.

14.01.08 11:50

Her finner du Nettavisens tips til V5A.

Komplett løpsprogram finner du her.

- Jeg klemmer til i håp om tet med Sugar W. Skulle vi komme oss foran, har vi en bra sjanse, tror Gunnar Austevoll.

- Hesten er i knallform og har et helt riktig løp på papiret idag. Jeg gasser til fra start og har et godt håp om teten, og jeg synes Sugar W. skal tidlig med på alle bonger, sier Gunnar Austevoll. Ifjor opplevde han sin beste sesong noensinne, og ingenting tyder på at dette året skal bli noe dårligere.

Her kan du lese hvordan Drammens sportssjef Andre Ringelien vurderer løpene.

Sine øvrige oppsitt i kveld vurderer han slik:

- 9 Anne E. (1. løp) er det lenge siden jeg har kjørt. Jeg kjenner ikke dagsformen, men er i utgangspunktet godt fornøyd med en premie.

- 10 Royal Lady (2. løp/V5A-1) smyger med til en best mulig premie. Med full klaff kan vi snuse på den siste trippelplassen.

- 8 Sidney`s Thrust (3. løp/V5A-2) var slett ikke dårlig sist. Hun rekordforbedret seg i et løp hvor vi satt i køen. Jeg var fornøyd med måten hun avsluttet på. I kveld møter hun riktig selskap, men har et sjanseartet spor. Jeg klemmer til fra start og håper på en bra posisjon direkte. Vi skal tidlig med på bongen.

- 5 Jan Odin (4. løp/V5A-3) ga seg mye fra tet sist. I kveld blir det løp i rygg, og jeg tror han skal kjempe bedre. En premie er målet.

- 8 Jet Halbak (6. løp/V5A-5/V5B-2) er en riktig bra hest. Jeg gasser fra start og håper faktisk å komme meg foran på et tidlig tidspunkt. Jeg har ambisjoner, og vi skal tidlig med på alle bonger.

- 7 Svene Frøy (7. løp/V5B-3) var slett ikke verst etter galopp sist. Det er en hest med ok kapasitet, og motstanden er ikke avskrekkende. Vi er V5-aktuelle. Det kan bli en bra dag, tror Gunnar Austevoll.

Kilde: rikstoto.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag