Gå til sidens hovedinnhold

Suksess for BIF på Hamar

Tolv lag fra Bjørndal deltok i H2O-cup i håndball på Hamar.

HAMAR: 145 håndballspillere, 30 trenere og lagledere - og anslagsvis mellom 50 og 100 supportere tok turen til Hamar.

BIF spilte totalt nesten 60 kamper, og både innsats og nivå var imponerende - også på tribunen.

Gutter 13 og jenter 15 oppnådde begge en imponerende 2. plass i turneringen. Det er meget sterkt i en turnering med mange av landets beste lag som deltakere.

Guttene møtte sterke Haslum i finalen, et lag de kjenner godt, og som altså gikk av med seieren med 3 mål flere enn Bjørndal.

Jentene møtte Os i en camp som BIF med litt hell kunne ha gått seirende ut av.

Gutter 12 kom respektabelt til kvartfinalen i A-sluttspillet. Det andre laget til gutter 13 ble slått ut i en jevn kvartfinale i B-sluttspillet.

Jenter 12 hadde også med to lag, og det ene laget kom til 8.dels-finalen i B-sluttspillet, mens det andre laget hårfint tapte B-finalen.

Jenter 13 ble slått ut i 8.dels-finalen i B-sluttspillet. Jenter 15 stilte også med to lag, og det andre laget kom til en respektabel kvartfinale i B-sluttspillet.

I tillegg bidro jenter 9, jenter 10, jenter 11 og gutter 11 med god innsats og underholdende håndball.

BIFs styreleder Geir Engen har følgende oppsummering etter cupen.

– Jeg er mektig imponert over innsatsen til BIF-gjengen som tok turen til Hamar. Sportslig ble det en stur suksess, med finaleplass både for J95 og G97. Nivået på begge disse lagene er meget høyt, og en inspirasjonskilde for alle som er engasjert i håndballgruppa i BIF. Når det er sagt, må jeg også fremheve bredden og spillergleden. Vi stiller med mange lag og alle viser en fantastisk spillerglede og stor vilje til å gjøre sitt aller beste.

– Som leder av BIF er det også gledelig å notere at vi vinner kampen på tribunen i samtlige kamper der BIF spiller.

Bjørndal håndballgruppe er i stadig vekst, og er i ferd med å etablere seg som en av de største håndballklubbene i byen.

Dette skyldes dels Bjørnholthallen som er en av landets største og mest moderne idrettshaller, og ikke minst et foreldreengasjement som det står stor respekt av.