Suksess for pokerlaget

Foto: Frode Fagerli (Team Poker.no)

Anders Berg satte «The Norsemen» på pokerkartet i Barcelona natt til fredag.

Team Poker.no, eller «The Norsemen», som de kaller seg, deltar denne uka i sin første store turnering på pokerscenen. Barcelona Open er det første av sesongens stevner på programmet til European Poker Tour. Hovedturneringen starter fredag.

Anders Berg spilte seg fram til finalebordet i en 1.000-dollarsturnering torsdag kveld. Turneringen var en oppvarming til helgens hovedøvelse.

Berg, som kaller seg «Donald» når han spiller poker på Internett, endte til slutt på sjetteplass.

37-åringen gikk all in med A9, men fikk syn av AQ bak og tapte en pott på 250.000. Berg satt igjen med bare 6.000, som han satset blindt på neste hånd. Både lille- og storeblind kakket ham ut. Men Berg, som har doktorgraden i matematikk, fikk likevel med seg rundt 10.000 euro som takk for innsatsen.

«Donald» var chipleader (hadde flest sjetonger) etter første dag av todagersturneringen, mye takket være en stor pott. Tre spillere hadde gått all in før 37-åringen kikket på kortene sine og fant to ess. Et enkelt syn, og Berg slo ut tre spillere.

The Norsemen består foruten Berg av Edgar Skjervold, Frode Fagerli, Sverre Krogh Sundbø og Torstein Iversen, samt manager Rolf Woods. Krogh Sundbø stod over på grunn av sykdom, mens det endte på 232. plass for Iversen, 138. plass på manager Rolf Woods og 64. plass på Frode Fagerli. 284 spillere deltok i turneringen.

Du kan følge «The Norsemen» live i hovedturneringen fra klokken 16.00 fredag på nettsiden Poker.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.