RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Heiko Junge (Scanpix)

Suksess-sjef gir seg

Sist oppdatert:
Idrettssjef i Norges Skiskytterforbund har bestemt seg for å slutte.

Alf Koksvik slutter som idrettssjef i skiskytterforbundet. Koksvik har vært i forbundet siden 2000. Først som generalsekretær, deretter to år som idrettssjef.

Sukess-sjefens siste mesterskap ble dermed VM i Østersund, der det norske laget tok tre gull-, fem sølv- og en bronsemedalje.

- Jeg har vært i forbundet i sju og et halvt år, og føler at jeg nå har gitt mitt bidrag til utviklingen av norsk skiskyting. Det kjennes riktig å gi seg før motivasjonen synker. Totalbelastningen i denne jobben er stor, ikke minst når man har familie å ta hensyn til. Jeg kjenner at det er riktig å gi seg nå, slik at en ny sjef får god nok tid på seg frem mot OL i Vancouver, sier Alf Koksvik i en pressemelding.

Nå begynner jobben med å finne en verdig erstatter for den øverste lederen for landslagene i skiskyting, det må styret i Norges Skiskytterforbund ta seg av.

- Vi er veldig lei oss for at Alf velger å gi seg nå. Han har vært en slags supermann for oss. Han har fått utrettet mye, og lagt ned et enormt engasjement i jobben sin. Det blir et stort tomrom etter ham som vi må prøve å fylle så raskt som mulig. Og så håper vi jo å kunne dra litt nytte av hans kunnskaper fremover selv om han slutter, sier Tore Bøygard, president i Norges Skiskytterforbund.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere