Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Suksessen fortsetter?

Foto: hesteguiden.com
Sist oppdatert:
Sportspill spilte inn 17 000 kroner i lunsjløpene i Norge i forrrige uke, og vår lunsjbanker på Forus i dag opplever også stor suksess om dagen!

Sportspills meny tirsdag:
V4 Åby: Persson også tirsdag

Lunsjtrav Forus: Suksessen fortsetter

Oddstips 1: Lille har kapitulert

Oddstips 2: United hviler stjernene

Tirsdagen starter opp med lunsjtrav til Åby i Sverige og på Forus her hjemme, mens det på kvelden tilbys spill til dobbel V5 på Momarken her på berget og V65 på Axevalla travbane i Sverige.

Vi har som vanlig tips til alle stevnene på tirsdagene, og i lunsjen på Forus jakter vi nye lunsjgevinster. Det ble nemlig 9 586 kroner innspilt i lunsjen forrige mandag, og vi fulgte opp på torsdag med nye 7 338 kroner innspilt.

Det ser dermed ut til at vi har et godt tak på disse kjøringene midt på dagen, og i dag satser vi på at 1 Sylv Spika i V5-1 følger opp suksessen fra lørdag. Hun var da en kruttsterk V75-vinner på 28.1 over 2610 meter, og vi synes hun vant veldig lett den gangen.

Holdt strålende form i lengre tid, og når de øverige konkurrentene holder dunkel form, tror vi Alm Viktor-datteren vinner igjen. Det er en viss fare for at 6-årshoppa kan bli overflydd ned startsiden, men med kun ni hester i løpet løser det seg normalt likevel.

Vår rangering V5-1: A: 1 B: 7-8-9-4-6 C: 2-3-5

Innleveringsfrister Forus
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-2, 1600 meter autostart
Et litt åpent sprintløp støter vi på i den andre avdelingen, men fem hester hever seg litt over mengden. Piler til tet gjør 5 Viking Generalen, og på sitt beste leder 6-åringen rundt om Vant sprettlett på fine 15.1 over aktuell distansen i den fjerde siste starten, men etter det har det blitt galopper (kommer nå ut etter litt pause og behandling).

Positiv til tredje på 20.1 full vei var 7 Thai Orlando i debuten for Åsbjørn Tengsareid i snødrevet i Bergen i den siste starten, og løp i kroppen etter lang pause har normalt gjort godt. Uforandret fin form holder 9 Lamborgini Face (sprint er dog trolig ingen fordel), mens både 4 Express Salt og 11 Viva Vici skal kunne duge godt i dette løpet.

Vår rangering V5-2: A: 5 B: 7-9-11-4 C: 1-6-2-8-12-3

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-3, 2040 meter autostart
Urutinerte varmblodshester i lavt grunnlag på farten i den tredje avdelingen, og bred gardering virker som en fornuftig løsning. Et løp på det jevne til femte på 19.3 full vei gikk 2 Maksi Lane etter lang pause i den siste starten, men løp i kroppen kan ha gjort godt. Kraftig kuskeforsterket med Åsbjørn Tengsareid, og sporet er perfekt i dag.

Annonse: Grøstad/Lerum har sjekket arkivet og byr på en herlig tipsene i V5-3 til 15 ganger pengene

Det gikk tidlig litt store ord om 7 Alo Star tidligere i år, men 3-åringen har skuffet en hel del. Kommer nå tilbake etter litt pause, og da kan han fort være forbedret. Stabil og god er 1 Hot To Handle, og sporet er fint i dag. Positiv i den siste starten var 6 Cita Baggi (fjerde), mens 11 Lady Vegas også skal være av de bedre i dette løpet.

Vår rangering V5-3: A: 2 B: 7-1-6-11 C: 4-3-9-5-8-10

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V5-4, 2040 meter autostart
Vi synes vinnerkandidatene er mange i dette varmblodsløpet i den fjerde avdelingen, men fremst setter vi tetløpende 2 Tres Bien. Ikke som best i den siste starten, men 6-åringen har alltid vært veldig variabel. Vant på fine 14.9 over en sprint i den tredje siste starten, og på sitt beste leder Buvetier D`aunou-sønnen et slikt løp rundt om.

En god hest i grunnlaget sitt er 1 Pan D.K. snakk om, men sporet er litt sjanseartet for 5-åringen i dag. Tilbake etter litt pause kommer 3 O`Flying med uviss form, mens formen er litt stigende på 10 Staro Cornflakes. Fin kapasitet er det på 7 Guitar Man (matchet i tøffe lag i det siste), mens 12 Why Not Lucky holder helt hysterisk form.

Vår rangering V5-4: A: 2 B: 1-3-10-7-12 C: 6-11-8-4-5-9

V5-5, 2040 meter autostart
Vi finner tre vinnerkandidater i dette varmblodsløpet som avslutter denn rebusen, og på sporfordelen må 2 Seaman settes fremst. Vant lett på 17.0 full vei i den nest siste starten, og vi synes innsatsen til sølv på 16.4 full vei fra ”dødens” i et V75-løp i den siste starten var solid. Kan få tidlig tet i dag (dog også en viss fare for "dødens"), og da blir han i så fall ikke lett å slå.

Tøff å stå i mot til slutt kan dog steingode 10 Black Credit vise seg å bli, og 5-åringen som har vunnet fem av ni starter i år er snakk om en opplagt vinnerkandidat (fjerde på fine 15.6 full vei i den siste starten). Positiv til sølv på 18.2 full vei var 4 Diamond Va Bene i den siste starten, og det er ikke helt utenkelig at kusk Svein O. Wassberg prøver seg i tet.

Vår rangering V5-5: A: 2 B: 10-4 C: 3-6-9-7-5 D: 12-1-8

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!