Gå til sidens hovedinnhold

Suksessen fortsetter?

Sportspill har spilt inn superfine 41 486 kroner så langt denne uken på foreslåtte spill, og vi opplever stor suksess med våre V4-spill i Sverige.

Sportspills meny fredag:
V75 Forus: To bankere i jakten på 42 mill
Oddstips fredag: Vi tror på Tetteys venner
V65 Biri: En racer fra Gundersen
Premier League: Skaderapport

Denne fredagen er det V4/V5/DD-spill til Färjestad i Sverige og V65-spill til Biri i Norge som gjelder, og vi har selvsagt tips til begge baner.

Etter supersuksessen på onsdag hvor vi spilte inn nesten 20 000 kroner på våre foreslåtte spill, og hvor Nettvisens lesere sopte inn 355 000 kroner på våre ferdigutfyllte kuponger, gikk vi heller ikke tomhendt hjem på torsdag, selv om det gikk skeis med våre bankere både på Bjerke og Klosterskogen.

I lunsjen hos søta bror fikk vi nok en gang V4 på Örebro i går, og på kvelden fikk vi seks femmere på vårt største V65-forslag på Åby. Nye 6976 kroner innspilt var da et faktum, og det er nye sjanser i lunsjen på Färjestad og på Biri i dag!

I lunsjen på Färjestad tror vi sterkt på 10 Sir Chic i V4-3 som har fått to løp i kroppen etter langt opphold, og i den nest siste starten vant han meget enkelt etter han svepte feltet på siste langside. I den siste starten ble han passivt kjørt mot brukbar motstand, og kom i mål med mye krefter.

Denne gangen er motstanden skral, og fra et perfekt spor på 20 meter tillegg med offensive Magnus Jakobsson i sulkyen tror vi at han sitter tidlig i tet på denne stayer distansen. Da skal ikke Sir Chic tape, og vi bankerspiller

Innleveringsfrister Färjestad
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37
V5 kl. 13.35

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Dagens outsider!
7 Reit Even i V4-4 har mye bedre form enn raden, og i den siste starten galopperte han i ren sympati når hesten på innsiden galopperte. Han hadde kjempet i toppen uten den galoppen, og på Romme den 2. november galopperte Pål Even–sønnen med seiersgrepet ut mot oppløpet når kusken skulle dra proppene for første gang. Bjørn Goop i sulkyen denne gangen kjennes meget interessant, for kjører han feilfritt har han en meget fin vinnersjanse.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED
HTML EMBED