RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Hesteguiden.com

Suksessen fortsetter?

Sist oppdatert:
Nettavisen holder strålende tipsform for tiden og lunsjomgangen på Bergen travpark er slett ikke lettløst.

Sportspills meny torsdag:
V4 Boden: Finsk dynamitt gir mer cash
V65 Øvrevoll: Nå blir det penger igjen

Oddstips: Degerfors melder seg på

Nettavisen/Sportspills eventyrlige suksess fortsetter på travet. Seks svært lykkelige andelskjøpere av Kurt Leirvågs systemspill til Bjerke på Eksperten onsdag (andelspris kr 800) kunne smile hele veien til banken. Seks rette ga en utbetaling på hele 343 117 kroner og fem rette ga hele 2 408 kroner i utbetaling. Hver av de seks andelseierne kunne dermed kvittere ut drøye 65 000 kroner hver. I tillegg ble det fem femmere og over 12 000 kroner tilbake på sju øvrige andelslag. Over 470 000 kroner totalt innspilt på Bjerke i kveld.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Det betyr at Nettavisen/Sportspill har spilt inn over 3 millioner siden lørdag 27. juli og torsdag er det nye gevinstmuligheter. Torsdagsmoroa starter med V4 fra Boden og fortsetter med en flott lunsjomgang fra Bergen. Til kvelden er det en herlig V65-omgang fra Øvrevoll, mens Klosterskogen byr på dobbel V5.

Undertegnede hadde altså voldsom suksess med tipsene sine til Bjerke onsdag, og til torsdagens lunsjomgang på Bergen har jeg vært i kontakt med sentrale aktører som Øyvind Austevoll, Svein Ove Wassberg og Lars Tore Hauge. Tipsene har sittet veldig bra på min hjemmebane Bergen Travpark de siste månedene, men i dag må jeg melde pass i forsøket på å finne en banker og velger derfor dobbelbanker i V5-1.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Bergen travpark
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Kan stjele løpet
Øyvind Austevoll har en flott treåring i 3 Fancy Made Magic som starter i V5-1. Nå har Make It Happen-sønne rotet seg vekk på galopper i to av sine fire løp hittil i karrieren, men har vunnet de to andre. Fungerte ifølge Øyvind flott bak startbilen mandag og selv om det er ingen tetgaranti (2 Soldier Of Fortune svarer kanskje opp), så synes vi Fancy Made Magic er førstevalget her.

Men så er det denne Svein Ove Wassberg da, han mener på sin side at 10 Laddie's Rebellion er den beste hesten i V5-1. Fancy Made Magic er usikker og det er forsåvidt også Laddie's Rebellion. Vi tror uansett en av disse to gjør opp om seieren i V5-1 og låser V5-innledningen på to hester.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Herlig objekt
V5-2 er et svært åpent sprintløp og vi må obse for sjettevalget 1 Amiral Godiva her. Hoppa varslet form sist og står forlokkende til i innerspor. Det er slett ikke utenkelig at Odd Storetvedt kan forsvare sitt innerspor (eventuelt få lederrygg). Vi synes sjettevalget er klart spillbar i dette løpet og setter varsellampene på full styrke

Annonse: Travfakta: Herlige sommermåneder! Over 650 000 spilte forslagene våre inn i Juni/Juli! Du har vel vært med på moroa..? Nå skal cashen hentes i hele august! .

Favoritt sist - Svein Ove opp nå
I V5-3 er det heller ikke lettløst, men vi synes det er svært spennende med Svein Ove Wassberg opp på fartsfylte 2 Alveflya. Hun må ha det på sin måte denne hoppa, men fartsmessig er blant de beste i løpet. Svein Ove Wassberg har aldri kjørt denne hoppa før, men vi innbiller oss at han passer utmerket som kusk på henne. Blir et tredje/fjerdevalg i V5-3. Vi betaler på samtlige kupongforslag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere