RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Suksessmanager forlenget til 2009

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Evertons suksess-manager David Moyes har undertegnet en ny avtale med klubben som binder ham til Goodison Park ut sesongen 2009.

Den 41 år gamle skotten kom til Everton mars 2002, og har denne sesongen ledet Merseyside-klubben til en foreløpig tredjeplass på Premier League-tabellen.

Everton har lenge vært i samtaler med Moyes om en ny avtale, men skotten har ventet med å skrive under på grunn av usikkerheten rundt nye spillerkjøp.

Strålende fornøyd
Etter salget av Wayne Rooney til Manchester United har imidlertid David Moyes fått de forsikringene han trengte, og en ny avtale kunne signeres.

- Jeg er strålende fornøyd. En mulighet til en ny kontrakt med Everton dukker ikke opp ofte, uansett hvem du er, sier en opplagt Moyes etter kontraktsigneringen.

Moyes ser frem til fortsettelsen på Goodison Park.

- Jeg føler Everton har gjort store fremskritt de to siste årene, og jeg ser en enda større fremtid for Everton nå, sier skotten ifølge BBC Sports.

- En stor dag for EFC
Evertons formann Bill Kenwright gleder seg over at David Moyes forlenget.

- Jeg er i ekstase over at David besluttet sin fremtid til Everton, og jeg er sikker på at alle «Evertonians» rundt omkring føler det samme, sier han.

- Siden han kom til Goodison Park, har David bevist at han er en av de mest begavete managerene av hans generasjon, skryter Everton-formannen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere