RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Suksesstrener fortsetter i Trondheim

Foto: Ørn E. borgen / SCANPIX
Sist oppdatert:
Trondheim Ishockeyklubb og trener Tommy Sandlin er enige om å fortsette samarbeidet i to år til. Det er en svært god nyhet for trønderske hockeyfans.

TIK har denne sesongen tatt eliteserien med storm, og leder i skrivende stund med tre poengs margin til Vålerenga og sju poengs margin til Stjernen. Det er flere grunner til suksessen.

Én av årsakene er Tommy Sandlin. Som altså fortsetter i Trondheim.

- Vi er enige om de grove rammene i en toårsavtale. Vi skal sette oss ned etter neste kamp, og gjøre alt ferdig. Vi håper å ha det på plass i neste uke, sier daglig leder Tommy Iversen til TV 2 Nettavisen.

Den meritterte svensken har innført nye matvaner og en ny treningskultur.

- Vi er veldig godt fornøyd med jobben han har gjort. Han har innført l engre og bedre isøkter, og mer variert trening. Vi har knapt hatt en eneste øvelse som har gått igjen to ganger. I tillegg har han tilført laget dimensjoner når det gjelder ro og trygghet. Det er tydelig at spillerne blir påvirket positivt, sier Iversen.

- Hvor stor del av suksessen i år kan tilskrives Sandlin?

- Det er flere faktorer som spiller inn. For det første er det kontinuitet, både i organisasjonen og på spillersiden. Nummer to er de riktige vervingene. Vi har hatt flaks og vært dyktige med de spillerne vi har hentet inn fra utlandet. Og nummer tre er Tommy Sandlin. Men jeg kan ikke rangere disse tre faktorene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere