RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Suksesstreneren skrev under

Sist oppdatert:
IDRETTENS HUS (TV 2 Nettavisen): Peter Mueller er klar for nye runder med Norges Skøyteforbund, men må svi om han trekker seg.

- Jeg er veldig fornøyd med kontrakten. Det er godt for meg og for forbundet å få den på plass nå, sa Peter Mueller til TV 2 Nettavisen da han skrev under onsdag formiddag. Kontrakten strekker seg til 2008, med opsjon på ytterligere to år.

- Hvis løperne skøyter godt, får jeg godt betalt. Gjør de ikke det, får jeg ikke godt betalt. Det er sånn jeg liker å jobbe og sånn jeg alltid har jobbet, forklarte Mueller videre.

Begge parter har opsjon på forlengelsen av kontrakten. Det ligger også en økonomisk forpliktelse på begge sider. Dersom Mueller velger å trekke seg før kontrakten utløper, må han kompensere skøyteforbundet økonomisk. Det samme gjelder den andre veien.

Peter Mueller har, sammen med Finn Aamodt, snudd norsk skøytesport på hodet. Øystein Grødum har i løpet av vinteren etablert seg i verdenstoppen på langdistanse, mens skøytesatsingen ble kronet med edelt metall under VM i enkeltdistanser i Inzell sist helg. Even Wetten vant 1000 meter, mens Rune Stordal tok hjem 1500-meteren.

Det har vært mye att og fram med Muellers kontrakt de siste ukene. I går skrev TV 2 Nettavisen at alt som sto igjen, var styrets godkjennelse av kontrakten. Den kom onsdag.

Hvor mye kontrakten er verdt, er ikke kjent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere