RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(AP/Scanpix)

Sunderland er i storform

Sist oppdatert:
Med Gyan, Welbeck og Bent som alternativer på topp blir det seier mot Everton. Her er dagens oddstips.

VINN 35 MILL LØRDAG: Nå blir det Gull-Lotto!

Les også: Lesernes oddstips mandag

Det er ishockey og fotball på langoddsen, og gode lag som Fenerbache, Getafe, Duisburg og OB skal i aksjon på hjemmebane. Vi ser nærmere på kveldens godbit fra Premier League, Sunderland - Everton.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Sunderland - Everton
Sunderland er vanskelige å slå på Stadium of Light denne sesongen. 3-3-0 og målforskjell 7-3 er blant de bedre hjemmestatistikkene i Premier League. De to siste hjemmekampene er vunnet 2-0 mot Stoke og 1-0 mot Aston Villa. Sunderland er forøvrig ikke noe dårlig bortelag heller, noe Chelsea fikk erfare sist da de tapte 0-3 på Stamford Bridge. Det er sjelden Chelsea fungerer så dårlig som da, og bare en god Cech i mål hindret Sunderland å vinne med større sifre, skal vi tro kamprapportene. Poenget er at Sunderland er i form, med 4-7-2 totalt er det kun Manchester United som har tapt færre kamper. Sunderlands syvendeplass er fortjent.

Manager Steve Bruce har et luksusproblem når det gjelder angrepet i dag. Mot Chelsea gjorde Asamoah Gyan og Danny Welbeck en meget god jobb, og det må være fristende for Bruce og kjøre på med denne duoen en gang til. Utfordringen ligger i at toppscorer Darren Bent ser ut til å være frisk etter sin skade og gjerne vil ha spilletid. Ellers ser det ut til at Mensah (skulder) må testes før kampstart. Ferdinand (hamstring) og Meyler (kne) er fortsatt uaktuelle. Campbell (kne) er tilbake i mai.

Everton var tippet som et topp 6-lag av de fleste før sesongstart, men foreløpig er Nettavisens tips (12. plass) nærmere sannheten. Formen er dog oppadgående og man gikk syv kamper på rad uten tap i serien før det ble 1-2 hjemme mot Arsenal forrige helg. Everton kommer trolig til å klatre på tabellen, men når man ser på dagens bortestatistikk, 1-3-2 og målforskjell 5-5, fremstår ikke Everton som noe skremmende godt bortelag, selv om to bortetap er lite.

For Everton er Anichebe (kne) usikker. Osman (ankel) og Barkley rekker ikke kampen. Fellaini er suspendert.

Innbyrdes oppgjør:

26.12.2009 Sunderland - Everton 1 - 1
03.05.2009 Sunderland - Everton 0 - 2
09.03.2008 Sunderland - Everton 0 - 1
31.12.2005 Sunderland - Everton 0 - 1

Sunderland kommer fra en imponerende 3-0 seier på Stamford Bridge mens Everton bare klarte ett poeng på sine to hjemmekamper forrige uke. Sånn sett vil det være typisk om Everton kriger seg til poeng i dag mens Sunderland ikke klarer å gjenta innsatsen som ga suksess. Men når vi ser på hjemmelagets angrep, med Gyan i kjempeform i tospann med en god Welbeck, og Darren Bent som et sannsynlig ess i ermet til Steve Bruce, heller vi mot hjemmeseieren, til tross for Evertons gode statistikk på dagens bane. Norsk Tipping gir 2,30 for hjemmeseieren, et lite stykke unna andre bookmakere i øyeblikket, som ligger på 2.55 i snitt, men denne blir likevel dagens spill. Vi setter 100 kroner, spillefristen er klokken 20.55.

08. Sunderland - Everton 2,30 2,95 2,65

Klikk her for å levere dette spillet.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Sportspill.no on Facebook

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere