RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: scanpix)

Sundgots målløfte

Sist oppdatert:
- Får jeg spille på topp, skal jeg score mange mål, lover Arild Sundgot, som nettopp har skrevet under en fireårskontrakt med LSK.

Med sine 72 seriemål for Lillestrøm er Arild Sundgot (28) tidens mestscorende Kanarifugl. Tirsdag skrev han under en ny kontrakt med Åråsen-klubben, og nå lover han flere mål i den gule trøya.

- Jeg ser meg først og fremst som en spiller som skal spille der fremme.

- Får jeg spissrollen, skal jeg score mange mål, lover sunnmøringen, strålende fornøyd med den nye kontrakten.

- Kontinuitetsbærer
Til Lillestrøms hjemmeside sier manager Jan Åge Fjørtoft han er strålende fornøyd med å få med Sundgot videre på laget.

- Arild er en av våre viktigste kontinuitetsbærere. Han er en ypperlig ambassadør for LSK både på- og utenfor banen, understreker Fjøra, og har selvsagt rett i det. Med sine ti sesonger, 210 kamper og 72 mål (disse tallene variere litt etter hvilke kilder man bruker, red. anm.), er anvendelige Sundgot den som har vært lengst på Åråsen.

Dermed var heller ikke valget vanskelig.

- Jeg har diskutert en ny kontrakt med Fjørtoft siden i sommer, og på tirsdag skrev jeg under.

- Det var et enkelt valg, innrømmer storscoreren, som sier han ikke hadde lyst til å bli Bosman-spiller og eventuelt skulle gå gratis fra Lillestrøm etter neste sesong.

- Det var aldri aktuelt, poengterer den gamle Hødd-spissen.

Kun én spiss
Sist sesong ble det kun 14 kamper fra start for Sundgot, og mange av dem var for sikkerhets skyld på midtbanen. Nå er Michael Mifsud borte, men med Tom Nordlies preferanse for 4-3-3 og kun én ren spiss, blir kampen vel så tøff på topp neste seong.

Den kampen er Sundgot forberedt på å ta.

- Det skal være tøff kamp om plassene, sier Sundgot, som ser på ¨seg selv som den ene spissen som skal spille i midten fremme

- Før hadde man bare 17 spillere i troppen, nå er det vanlig med 23/24 spillere. Sånn er utviklingen, og sånn må det være, mener Sundgot, som for tiden er på en forsinket bryllupsferie i Thailand.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere