RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sundgots super-kveld

ÅRÅSEN (TV 2 Nettavisen): En solid 4-0 seier og tre kjærkomne poeng til Lillestrøm. Mye takket være Arild Sundgot som var involvert i tre av målene på Åråsen.

(Lillestrøm-Bryne 4-0): - Det gikk bra i dag, men det er litt synd at jeg ikke scorte et tredje mål. Jeg kunne kanskje skutt sjøl på målet til Stian, men han skrek så høyt at jeg turde ikke annet en å spille, ler Sundgot.

Til tross for 4-0 seier var faktisk første omgangen relativt jevnspilt. At hjemmelaget får gå opp i ledelse 1-0 kan de takke en gavmild Ole Hjelmhaug hos Bryne som er uheldig og dundrer ballen i eget mål etter bare 5 minutters spill. På slutten av andre omgang starter Sundgot-showet, og Sundgot fører LSK opp i 2-0 med et presist hodestøt. På 3-0 kommer Sundgot alene med Kenneth Høie i Brynes mål og scorer sikkert. Et kvarter før slutt spiller han frem Stian Berget som fastsetter sluttresultatet til 4-0.

Formlaget LSK

Selv om Lillestrøm er et lag på midten av tabellen, har de vist svært god form etter sommerferien. Fire av fem kamper har endt med Lillestrøm-seier.

– Vi torde å slippe oss løs og da er vi gode. I tillegg får vi variasjon i angrepsspillet med både lange og korte baller. Da blir det lettere å være spiss, analyserer Sundgot.

Lillestrøm har i det siste slitt med økonomiske problemer og spillerne har blant annet fått forsinket lønn. Men økonomiske problemer ser ikke ut til å prege det sportslige.

– Jeg regner med at det løser seg, kommenter Sundgot og virker ikke nevneverdig bekymret.

Farlig Gallo

I første omgang, da Bryne fortsatt var med i kampen, var Pierre Gallo sentral hos gjestene fra Jæren. Han var med å prege kampen fra sin midbaneposisjon. Det var ikke LSK-trener Arne Erlandsen særlig fornøyd med.

– Etter første omgangen her i dag måtte vi heve oss, og Gallo fikk altfor mye rom på midten, hevder Erlandsen.

- Vi er slurvete

Bryne–trener Reine Almquist var svært skuffet etter oppgjøret på Åråsen. Han mener Bryne var fullt på høyden spillemessig, men nærmest gir bort seieren.

– Vi er slurvete, og vi gjør motstanderne gode, sier en småirritert Almquist.

Svensken mener laget hans må finne tilbake til fjorårsformen for å kunne hevde seg i toppen av Tippeligaen.

– Vi må ta sjanser på andre steder på banen enn i forsvar. I fjor spilte vi på å holde nullen og håpet på å score. I dag gir vi bort sjanser, mener Almquist.

Grillfest

Stemningen er på topp i LSK etter den gode starten på høstsesongen. Etter å ha ”grillet” Bryne på banen kunne målscorer Sundgot fortelle at Kanari-gutta skulle nyte lørdagskvelden.

– Vi skal på grillfest og kose oss, smiler Sundgot.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere