RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix/AP Photo/David Zalubowski

Sundin og Forsberg slått ut

Sist oppdatert:
Både Toronto Maple Leafs og Colorado Avalanche ble slått ut av Stanley Cup i natt. Det kan gi Sverige et kanonlag i innspurten av årets ishockey-VM.

Mats Sundin og Maple Leafs tapte 3-2 mot Philadelphia Flyers etter forlengning, og er slått ut med totalt 4-2 i kamper. Bare en time senere gikk det rett vest for Peter Forsberg og Avalanche også, som tapte 3-1 mot San Jose Sharks.

Klar til semifinale
Det kan være gode nyheter for svenskene, som for tiden er opptatt med ishockey-VM i Tsjekkia. Både Sundin og Forsberg, to av verdens absolutt beste ishockey-spillere, kan være på plass i Praha til en eventuell semifinale på lørdag, det vil si hvis Sverige vinner kveldens kvartfinale mot Latvia.

Men ifølge Denver Post har Foppa allerede takket nei til å delta i VM. Han skal isteden operere sin skadde magemuskel.

Evgeni Nabokov hadde 28 redninger for Sharks, som vant 4-2 i kamper over Avalanche. Nå venter Calgary Flames i neste runde. Vincent Damphousse, Jonathan Checchoo og Marcel Goc scoret nattens mål, mens Milan Hejduk satte inn reduseringsmålet i andre periode.

Kariya tilbake
Paul Kariya var tilbake i startoppstillingen for Avalanche, etter å ha vært borte fra ti kamper, men var på ingen måte noen forsterkning.

Jeremy Roenick ble matchvinner for Flyers, som nå møter Tampa Bay Lightning i semifinalen. Toronto har ikke vunnet Stanley Cup på 37 år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere