RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Stig Martin Solberg/Nettavisen

Super-Suzann vil ha mer

Sist oppdatert:
Stakkars de jentene som må spille golf med Suzann Pettersen for tiden.

På tredje runde i LPGA-turneringen i Thailand økte Suzann Pettersen ledelsen til hele fem slag før finalerunden søndag og fortsatte dermed golfoppvisningen på Siam Country Club Old Course i Pattaya.

Fortsatt uten en eneste bogey, og et spill som virker uten svakheter gjør at hun virker utilnærmelig.

Men er hun fornøyd? Lang ifra.

- Jeg irriterer meg over rekken med hull fra 11 til og med hull 16. Jeg ga meg selv birdiemuligheter hele veien, men i dag ville de bare ikke inn. Men hevnen er søt, i morgen er det ny dag og ny runde, sier hun til Nettavisen.

- Du er vel ikke misfornøyd med å ha økt ledelsen og unngått en eneste bogey så langt?

- Nei da. Men som du selv så kunne scoren kunne vært enda bedre om noen av puttene mellom 11 og 16 hadde gått i, sier en aggressiv Suzann tydelig sulten på mer.

- Du virker som ditt gode spill psyker ut konkurrentene, spesielt de som er så uheldig å havne i ball med deg. I tur og orden har Julie Inkster, M. J. Hur og Hee Young Park rast nedover resultatlistene...

- Hehe, golf er et mentalt spill vet du, smiler Suzann lurt uten å innrømme at det er årsaken til at konkurrentene faller fra som fluer.

- Liker banen godt
På Suzanns pressekonferanse etter runden spurte en journalist fra thailandske Channel 7 om hennes emionente spill er et resultat av hun trives så godt på Siam Country Club Old Course, banen hun også vant på i 2007.

- Jeg liker banen godt, men forholdene endrer seg hver. Layouten er en annen enn da jeg vant her sist og i dag var greenene en god del tregere enn i går, kanskje på grunn av regnet som kom. At jeg vant her i 2007 har ingen betydning. Jeg ser ikke bakover, prøver heller å konsentrere meg om fremtiden og ta de riktige valgene, sier hun.

En journalist fra amerikanske Golfweek lurte på hvordan vårt norske golfess takler varmen. I dag var det på nytt 33 grader i skyggen.

- Det er en utfordring. Du må hele tiden passe på å få i deg nok væske, men også å få i deg nok mat. Etter at jeg kom til Pattaya søndag var jeg i treningsstudioet fire dager i strekk. Men nå svetter jeg så mye ute på banen at jeg ikke orker å trene med vekter når jeg kommer ned igjen til hotellet, sa Suzann.

- Problemer med å sove
Fredag fortalte Suzann til Nettavisen at hun har hatt problemer med å sove etter at hun kom til Thailand.

- Fikk du sove i natt?

- Hehe, nei våknet igjen klokka tre i natt, begynner å bli vant til det nå. Skrur på TVen og gleder meg over raset av norske gullmedaljer i Vancouver, smiler Suzann.

Glede seg gjør hun også til finalerunden i Pattaya.

- Det meste går på skinner, jeg spiller veldig bra, bedre enn noensinne og jeg klarer å holde den mentale roen selv når puttene ikke går i, sier hun.

- I morgen vinner du førstepremien på 195.000 dollar?

- Hehe, jeg skal gjøre mitt beste, sier Suzann, struttende av selvtillit.

Foran finalerunden er Suzann totalt 18 under par, fem slag foran koreanske Song-Hee KIM.

Klikk her for mer informasjon om score og plasseringer

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere