RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Superb lunsjbanker

Sist oppdatert:
Det lukter store penger på Bjerke i dag, og vi har funnet frem til en meget spennende banker.

Klikk her for Nettavisens V5-tips

Ingen klarte 6 rette på V65 i går, og innfrir vår banker tror vi det går mot store penger i lunsjen også.

12 Dame Superb er foreløpig et fjerdevalg i V5-3 markert på 27% av de innleverte kupongene. Vi synes dog den 4-årige hoppa har vært meget god i sine starter. Hun har støtt på gode hester hele tiden, og sist lekte hun seg til seier fra tet. Cherry Superb-datteren har vist at hun kan gå bakfra også, og vi mistenker Bjørn Steinseths dame for å være den beste i feltet. Det blir ofte fart over forestillingene når det handler om lunsjtrav, og at det er et hoppeløp endrer ikke akkurat på det faktum. Vi tror vår spenstige banker har en god sjanse til å runde sine medsøstre, og kjører et frekt bankerspill.

Usikre favoritter
Vi har ankepunkter mot alle favorittene, og stemmer våre antakelser står vi overfor en svært spennende lunsjomgang.
2 Holly Hope gikk tidsmessig meget bra i sitt første løp for Magnus Jakobsen, men vi har sjekket opp hestens starter fra 3-årssesongen. Fire strake galopper bak bilen inngir ikke til bankerspill på 75-prosenteren som dog viste meget fin kapasitet da hun vant i debuten (3-års løp med 40.000 i første på Solvalla). 11 Top Lantern blir istedet vår favoritt i V5-innledningen da denne viste enorm fart i varmingen sist, mens også 4 Tom Tom blir skummel fra tet.

Etter at 7 Pål Erik har blitt strøket fra V5-2 er det to galopplystne herremenn i 2 Stjernejerven og 6 Hurdalsgutten som blir favoritter. Vi har mest tro på sistnevnte som gjorde et flott løp etter galopp sist. Med lunsjkongen Kai Johansen i vogna tror vi 5-åringen tar karrierens første seier - vel å merke i en feilfri utgave. Med bare syv hester i feltet heldekker vi på systemforslaget - det kan vise seg svært lønnsomt dersom favorittene igjen er i galopphumør.

Overlegen feilfri
3 Wonderboy Boko feilet før bilen slapp feltet sist, men opphentingen vitner om meget stor kapasitet. Nå sier kusk Kolle at hesten "ikke er særlig smart", og dette blir nok et enten eller prosjekt. Vi garderer derfor storfavoritten i V5-4 på de to største forslagene.

En poengjakt avslutter V5-veddemålet, og også her kan det komme en smell. Vi streker seks hester på de to minste forslagene, og hele åtte på systemet. 2 Van The Man er foreløpig favoritt, men selv om han møter enklere motstand har innsatsene vært svært labre i hele år. Vi har mest tro på hestene i bakspor.

Vi har satt opp to ordinære ekspertforslag på hhv 90 og 450 kroner samt et stort abc-system til 1.504 kroner.

Systemet er opprinnelig på hele 3163 kroner, men vi får mer enn halvert prisen ved noen enkle forutsetninger. Systemet har vi fylt ut ferdig på fire kuponger og kan kjøpes her.

Kjøp en bong og følg spenningen live på Nrk2 kl. 13.30!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere