*Nettavisen* Sport.

Superbyttet er avlyst

Foto: MONTASJE/AP/AFP/Scanpix

- Jeg tror Zlatan blir her, sier Inter-presidenten.

De har bøttet inn mål for hver sin seriemester denne sesongen. Zlatan Ibrahimovic ble toppscorer i Serie A, mens Samuel Etoo fant nettmaskene jevnlig for Barcelona i La Liga.

Til tross for suksessen har spillerne likevel blitt linket bort fra sine respektive lag, og et av de heteste ryktene har vært at de to klubbene rett og slett skulle ha vært interessert i å bytte de to.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Lørdag uttalte imidlertid Inter-president Massimo Moratti at det trolig ikke blir noen byttehandel.

- Jeg møtte med Barcelona-president Joan Laporta, og vi var begge enige i at klubbene var best tjent med å beholde sine spillere, sier Moratti ifølge Sky Italia.

Zlatan Ibrahimovic skal ifølge italienske medier være misfornøyd med situasjonen sin i Inter, og det har vært spekulert i en overgang i lengre tid. Barcelona har vært favoritten til å sikre svensken.

- Vi vurderer ikke et bytte. Ryktene rundt Ibrahimovic bare fortsetter, men jeg er ganske sikker på at han kommer til å bli, også denne gangen, sier Inter-presidenten.

Zlatan startet karrieren i Malmö FF, før han tok turen til Ajax. Deretter spilte han to sesonger for Juventus, før Inter hentet ham i 2006.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.