*Nettavisen* Sport.

Superduoen sammen igjen

Sigurd Rushfeldt

Sigurd Rushfeldt Foto: (Scanpix)

Med Sigurd Rushfeldt og Harald Martin Brattbakk på laget, lukter det mål når Norge møter Luxembourg.

08.10.03 20:52

Rosenborg rullet over det meste og det beste av europeiske topplag i 1997. I sentrum: Harald Brattbakk og Sigurd Rushfeldt.

Duoen satte inn 48 mål i Tippeligaen, og var nær ved å sende trønderne til kvartfinale i Champions League. Et baklengsmål i siste minutt mot Panathinaikos (2-2) i siste Champions League-kamp ødela. Det holdt nemlig ikke med andreplass i gruppa den gang.

Så forsvant de to hver til sitt. I 2001 kom Rushfeldt tilbake til Rosenborg på utlån, og igjen dunket duoen inn mål sammen. Nå skal de vise seg frem på landslaget også.

Har noe å tilføre

- Det fungerer veldig bra mellom meg og Harald, sier Rushfeldt til TV 2 Nettavisen.

Og innrømmer at han gjerne spiller sammen med RBK-spilleren mot Luxembourg.

- Jeg er i veldig bra form, men er usikker på om jeg spiller. Sjansene er vel større i 4-4-2 enn hvis Semb velger 4-3-3, men med ni mål på 12 kamper for Austria Wien føler jeg at jeg har noe å tilføre også her, sier Rushfeldt til TV 2 Nettavisen.

Også Brattbakk er i form, og endelig tilbake på landslaget. Han har mye å bevise etter å ha uttalt at han burde fått sjansen oftere enn han har fått.

- Jeg kan mene at jeg burde vært tatt ut mer, men samtidig kan jeg ikke si at det er urettferdig at jeg ikke er blitt tatt ut oftere, sier Brattbakk.

P.S: Etter 1997-sesongen har de to bare spilt sammen i en eneste kamp på landslaget: 0-0-kampen mot Tunisia i 2002.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.