Superduoen sendte Milan forbi Inter

Foto: AFP/Scanpix

Zlatan Ibrahimovic og Robinho er i ferd med å spille seg varme i Milan-trøya.

26.10.10 08:31

NAPOLI - AC MILAN 1-2:

Milan satset hardt på å styrke angrepsrekka i sommer og den italienske storklubben hentet både Zlatan Ibrahimovic på lån fra Barcelona og brasilianske Robinho fra Manchester City.

Det ser nå ut til å være gode investeringer fra Milano-laget. Mandag kveld tegnet nemlig begge to seg på scoringslisten da Diego Maradonas gamle klubb, Napoli, ble slått på bortebane.

Robinho fant nettmaskene etter 22 minutter, mens Zlatan la på til 2-0 for de røde og svarte i det 72. minutt. Dermed hjalp det lite at Ezequiel Lavezzi reduserte for gjestene i det 78. minutt.

Napoli spilte for øvrig en hel omgang med én mann mindre på banen etter at Michele Pazienza pådro seg to gule kort, og ble sendt i dusjen rett før lagene gikk til pause på Stadio San Paolo.

Resultatet betyr at Milan nå er opp på en andreplass i Serie A etter åtte serierunder. Laget står med 17 poeng og har kun ett tap så langt i sesongen. Lazio topper med 19 poeng så langt.

Inter avga noe overraskende poeng hjemme mot Sampdoria søndag kveld. Rafael Benítez' menn klarte bare 1-1 på Giuseppe Meazza. Milans erkerival er nummer tre med 15 poeng.

Zlatan har dermed scoret tre ligamål for klubben siden overgangen i sommer, mens Robinho mandag noterte seg for sitt andre ligamål for klubben. Milans toppscorer er imidlertid unge Alexandre Pato som har nettet ved fire anledninger i Serie A.

Sjekk siste fotballnytt her!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: SERIE A

Mest lest på Sport

Annonsebilag