RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Superduoen sendte Milan forbi Inter

Sist oppdatert:
Zlatan Ibrahimovic og Robinho er i ferd med å spille seg varme i Milan-trøya.

NAPOLI - AC MILAN 1-2:

Milan satset hardt på å styrke angrepsrekka i sommer og den italienske storklubben hentet både Zlatan Ibrahimovic på lån fra Barcelona og brasilianske Robinho fra Manchester City.

Det ser nå ut til å være gode investeringer fra Milano-laget. Mandag kveld tegnet nemlig begge to seg på scoringslisten da Diego Maradonas gamle klubb, Napoli, ble slått på bortebane.

Robinho fant nettmaskene etter 22 minutter, mens Zlatan la på til 2-0 for de røde og svarte i det 72. minutt. Dermed hjalp det lite at Ezequiel Lavezzi reduserte for gjestene i det 78. minutt.

Napoli spilte for øvrig en hel omgang med én mann mindre på banen etter at Michele Pazienza pådro seg to gule kort, og ble sendt i dusjen rett før lagene gikk til pause på Stadio San Paolo.

Resultatet betyr at Milan nå er opp på en andreplass i Serie A etter åtte serierunder. Laget står med 17 poeng og har kun ett tap så langt i sesongen. Lazio topper med 19 poeng så langt.

Inter avga noe overraskende poeng hjemme mot Sampdoria søndag kveld. Rafael Benítez' menn klarte bare 1-1 på Giuseppe Meazza. Milans erkerival er nummer tre med 15 poeng.

Zlatan har dermed scoret tre ligamål for klubben siden overgangen i sommer, mens Robinho mandag noterte seg for sitt andre ligamål for klubben. Milans toppscorer er imidlertid unge Alexandre Pato som har nettet ved fire anledninger i Serie A.

Sjekk siste fotballnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere