RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Lars Hedelin/Scanpix

Superduoen storspiller i Sverige

Sist oppdatert:
Per-Åge Skrøder og Mats Zuccarello Aasen setter fyr på den svenske ligaen.

MODO - DJURGÅRDEN 4-3:

Nordmenn fortsetter herjingen i den svenske hockeyligaen. Mandag var Mats Zucarrello Aasen og Per-Åge Skrøder svært delaktige da Djurgården ble slått på hjemmebane. Sistnevnte noterte seg for hat trick i løpet av kampens første 21 minutter.

- Dette var en bra dag, utrolig deilig at vi tok tre poeng, sier Skrøder til Nettavisen.

Bra form
Skrøder har spilt så bra at han i øyeblikket befinner seg på tredjeplass i poengligaen, rett bak landsmann Aasen på plassen over. Og han er også suveren toppscorer i den svenske eliteserien med hele 13 mål på 19 kamper.

Skrøder mener rekka er i superform.

- Jeg regner ikke å være i toppen av poengligaen mot slutten av sesongen, men det er skikkelig moro nå. Det er hard jobbing som gjelder. Men fortsetter vi å jobbe hardt og hjelpe hverandre, så kan det bli bra.

Det var kun spilt da 58 sekunder da Fredrik Bremberg sendte gjestene i ledelsen. Men «norske» Modo skulle slå kjapt tilbake. Etter tre minutters spill fant Aasen sin rekkekamerat Skrøder og han utlignet for hjemmelaget.

Tre minutter senere var Skrøder igjen på farten og satt inn ledermålet for Modo, etter pasning fra Nicklas Sundström. Svensken er for øvrig poengleder i den svenske ligaen.

Skryter av lagkameratene
Det var kun spilt tyve sekunder av den andre perioden da det igjen var et herlig norsk samspill. Igjen var Aasen pasningslegger og Skrøder målscorer da Modo økte ledelsen til 3-1.

Modo viste seg til slutt som det sterkeste laget og kunne feire en ny seier etter at kampen endte 4-3 til hjemmelaget.

Skrøder mener det er bra for norsk hockey at norske spillere gjør det så bra i utlandet.

- Siden vi gjør det bra er det flere folk som får opp øya for norske hockeyspillere. Bare se på Mats, han kommer inn med guts og tar for seg. Det er knallbra, skryter rekkekameraten.

Han understreker også at det er viktig at de opprettholder den gode flyten de er i om dagen.

- Vi har sagt vi skal være blant de fire beste mot slutten av sesongen. Vi må plukke så mye som mulig. Får du en «downer» kan du fort dette av i toppen.

Modo er på tredjeplass etter seieren, med like mange poeng som ener Linköping som har én kamp til gode. Det var Modos åttende strake hjemmeseier mot stockholmsklubben.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere