Gå til sidens hovedinnhold

Superinnbytterne

Anders Grönhagens bytter sendte FFK til topps.

FREDRIKSTAD (Nettavisen): FREDRIKSTAD-BODØ/GLIMT 2-0:

Fredrikstad leder Tippeligaen etter fire serierunder. Men det var ikke festfotball de rødhvite vartet opp med på eget gress. Først da Raymond Kvisvik og Andreas Tegström kom inn, ble det virkelig giftig foran Bodø/Glimt-målet.

- Første omgangen vi viser er helt elendig. Vi lar Bodø/Glimt ha overtaket, og vi er ikke på det nivået vi kan være, fastslår FFK-trener Anders Grönhagen.

- Det som var spesielt dårlig, var at vi ikke fikk til pasningene våre. Ingenting stemte. Vi ble litt feige, og jeg ville ha noe annet i andre omgang. Jeg pisket etter innsats og tæl i pausen, og jeg fikk det som jeg ville, legger han til.

- Raymond fenomenal
En drøy halvtime før slutt kom altså byttene. Det gjorde underverker med laget fra Plankebyen.

Etter 81 minutter gjorde Kvisvik forarbeidet til Raio Piirojas 1-0-mål. Og i siste spilleminutt punkterte Andreas Tegström kampen

- Raymond var fenomenal da han kom inn. Han satte virkelig preg på vårt offensive spill med sine pasninger. Han er utrolig viktig spiller for oss. Uansett om han kommer fra benken, eller spiller fra start. Tegström gjorde også en god jobb i dag, og fikk en etterlengtet scoring, konstaterer Grönhagen, og fortsetter.

- Vi har en mye bedre stall i år enn i fjor, og vi har spillere som er på benken som kan komme inn å avgjøre kamper. Slik som i dag.

- Deilig følelse
- Selv om vi spillte under pari i første omgang, og Bodø Glimt hadde overtaket, følte jeg at seieren var fortjent. I andre omgang pøste vi på med sjanser, og det var en veldig deilig følelse da Raio steg opp og scoret.

Bodø Glimts trener Kåre Ingebritsen mener spillerne hans ble slitne utover kampen, og tror det var grunnen til at de mistet overtaket i andre omgang.

- Vi leverer en god første omgang, hvor vi var det førende laget. Men vi burde satt sjansene våre i første. Da tror jeg kampen hadde blitt en annen, men vi hadde ikke marginene på vår side. I andre omgang ble spillerne våre slitne, spesielt indreløperne, som løp mye i første, konstaterer Ingebrigtsen.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Kurs: Slik handler du Bitcoin