Superobjekt i V75!

Foto: Hesteguiden.com

8 millioner kroner venter en eventuell alenevinner i Drammen på lørdag, og vi bankerspiller et herlig tredjevalg!

24.08.13 08:57

Det er en sjeldent spennende V75-rebus vi har å se frem til på Drammen travbane på lørdag, og undertegnede er voldsomt spillesugen.

Vi klemmer nemlig til med en meget spennende banker, i et løp hvor spillerne krysser flittig, og da er det bare å henge seg på! I tillegg garderer vi ikke fenomenet Tekno Odin på våre spill på hjemmesiden, og vi syner en del av favorittene. Sportslig sett er det selvsagt DNT`s 5-årsløp for kaldblodshester med svimlende 500 000 kroner til vinneren i V75-6 som er dagens høydepunkt, og der vil ursterke Gylden Balder, forsøke å knekke den store favoritten Tekno Odin.

Lørdag 27. juli før ferien spilte undertegnede inn 650 000 kroner i V75-spillet på Forus på Eksperten, og det er lov å håpe på ny suksess denne lørdagen. Sammen med undertegnede har mine kollegaer, Kurt Leirvåg og Espen Edvardsen lagt ut en rekke andelslag på Eksperten til lørdagens løp, og på mine spill er det hovedbanker på vårt superobjekt i V75-3. Alle spillene finner dere ved å klikke på linken under, og da sier vi lykke til med alt spill!

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Drammen
V5 kl. 14.10
V75 kl. 15.00
V4 kl. 16.06
DD kl. 16.48

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Vi må bare spille!
I et av dagens mest åpne løp på forhånd, i DNT`s 5-årsløp for de kaldblodige hoppene i V75-3 har vi en meget spennende banker å by på. Spillerne garderer veldig bredt, men vi skjærer igjennom, og bankerspiller 2 Sjefsanna. Hun er nede som et tredjevalg i spillet, og har kun 13 % av innsatsene på seg!

Dette må være snakk om et av dagens mest spennende objekter, og vi tror 5-årshoppa leder rundt om. Hun pilte til tet i sitt kvalifiseringsløp, for så å slippe føringen til 4 Hovsjerka, men med 250 000 kroner til vinneren på lørdag, er det ikke snakk om at alltid offensive Tom Erik Solberg slipper noen forbi seg nå.

Hoppa kom ut i regi Petter Glittum sist, og det var en "ny" hest vi fikk se. Hun har alltid hatt en viss kapasitet (galopper har ødelagt), men utstyrt med modified sulky og annet utstyr sist, var det langt bedre stil på hoppa. Hun så strålende ut, og gikk i mål med mye krefter spart som stengt i rygg leder som toer.

Det er ikke mye mot i de øvrige i dette løpet (stort sett alle de antatt tøffeste i mot skuffet etter fine reiser i kvalløpene), og vi tror det skal være svært gode sjanser for at Sjefen-datteren leder dette løpet rundt om. Vi kan i hvert fall ikke dy oss, og vi drar til med et helfrekt bankerspill Glittum-traveren på lørdag!

Vår rangering V75-3: A: 2 B: 4-12-1-11-10-6 C: 5-7-8-15-9-3-13-14

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

En halv million inn på konto?
Ja, i et herlig langløp for kaldblodshester i DNT`s 5-årsløp i V75-6 hvor det ligger hele 500 000 kroner og venter på vinneren, er det etter alt å dømme fenomenet 14 Tekno Odin som trekker det lengste strået til slutt. Tekno Odin har vært eventyrlig god i hele karrieren, og normalt taper han ikke.

Han dro konkurrentene sønder og sammen ved triumfen på råsterke 22.4 over 2609 meter i NM, og i sitt kvalifiseringsløp til dette oppgjøret, var det snakk om en ren joggetur. Han vant da på 25.7 over 2960 meter, og når han har spor på innsiden av den verste konkurrenten 15 Gylden Balder, blir det avgjørende.

Kai Johansen signaliserer at han har klare vinnerambisjoner med 15 Gylden Balder, og det skal bli spennende å se om han kan gi favoritten en match. I likhet med Tekno Odin var det snakk om et rent hurtigarbeid for Gylden Balder i kvalifiseringen, og det var full spenst i målgangen ved triumfen på 26.6 Vi tror uansett Tekno Odin tar med seg seierssjekken på hele 500 000 kroner, og vi bankerspiller på våre forslag her på Nettavisen.

Vår rangering V75-6: A: 14 B: 15 C: 12-11-9-8-7-3 D: 10-13-6-4-1-2

V75-1, 1700 meter autostart
Et heftig sprintløp for varmblodshester i relativt høyt grunnlag innleder denne V75-rebusen, og her kommer det til å gå unna! Vi er ganske sikre på at 5 Punters Point dundrer til tet (følger jo nærmest bilen denne), og i fra spiss blir ikke favoritten lett å slå. Skreddersydd oppgave, og han er bankeraktuell.

Anderssen-traveren var kanskje ikke helt som best i den nest siste starten (sølv på 16.0 full vei, men to tøffe løp i JGP satt trolig enda litt i beina), men vi synes innsatsen til sølv på 15.3 full vei bak gode Mc Steamy sist, var langt bedre. Han gikk en svett sitt 700 fra køen da, og vi tror han vinner på lørdag.

All den tid vi spiller en så spennende banker i V75-3 i dag, føler vi dog at det er riktig å sikre oss med 11 Banker Fly på våre to største spilleforslag. Det kan ligge an til et voldsomt tempo innledningsvis her, og da kan sistnevnte komme flyvende til slutt. Toppform på ham, og han går ned en liten klasse.

Kolnes-traveren kunne ikke stå i mot svært gode Just Livin My Life sist, men innsatsen til tredje på 13.5 over aktuell distanse, var god. Sprintvant på lekre 12.9 tredje sist, og han trives godt på dagens arena. Seier og sølv på to starter her, og han er litt for lite spilt med 10 % av innsatsene på seg på lørdag.

Vår rangering V75-1: A: 5 B: 11-4-1 C: 2-6-7-3-9-10-12-8

Annonse:Grøstad byr på en virvlende 30-oddser som setter de aller fleste sjakk matt i V75-5 på lørdag!

V75-2, 2100 meter voltestart
Et hoppeløp for kaldblodshester med hester fordelt over tre distanser venter oss i V75-2, og vi synes dette er snakk om dagens mest åpne løp. Vi garderer således bredt, men vi tror 3 Balderina på strek, kan vise seg å bli veldig vond å fange i fra tet. Det er toppform på henne, og vi synes hun skal være favoritt.

Det ble riktignok galopp sist, men hun var i ferd med å gå i angrep i fin fart inn mot den siste svingen, før galoppen kom. Da tror vi ikke det er noen fare med formen, og med en tilsvarende innsats som ved fjerdepremien på fine 27.3 full vei i den tredje siste starten, tror vi ikke hun blir lett å slå.

Hysterisk form er det på 10 Høiby Krissa (hadde trolig vært blant de tre uten galopp sist, og da hadde hun gått en tid i underkant av 26.0 full vei), men hun står litt kinkig til i innerspor på 40 meter tillegg. Det er ikke lett på dagens arena, men dersom det løser seg for henne underveis, er hun seiersaktuell.

Løftet seg voldsomt nå på slutten har 15 Odins Pilea gjort (vunnet to strake på imponerende vis), og hun kan få en god start i fra sitt springspor i fra 40 meter tillegg. Lite spilt er både 6 Siljevinna V.H. (klart bedre enn raden) og 7 Lauvås Blid (god til sølv etter galopp sist), og begge bør vurderes tidlig.

Vår rangering V75-2: A: 3 B: 10-15-6-7-8-11-12-9 C: 5-2-13-14-4 D: 1

V75-4, 2500 meter autostart
Et herlig stayerløp for varmblodshester for hester som banker på døren til eliten har vi å se frem til i V75-4, og det er nesten ikke mulig å ikke sette 6 Ultimate Lindy fremst. 5-åringen er en seiersmaskin av de helt sjeldne (vunnet hele ni løp så langt i år, og i fjor ble det ti seire), og han er i absolutt toppform.

Han sprintet råflotte 11.9 ved seieren i den nest siste starten, og triumfen på 13.0 full vei i fra "dødens" sist, var av den voldsomt imponerende sorten. Hamre-traveren har dog en høy krevende aksjon (ingen fordel i Drammen det), og det er tøft å gå utvendig på dagens arena (han får trolig "dødens" igjen).

Da må vi gardere, og 2 Remee La Marc er snakk om hesten å slå i fra tet. Sistnevnte var kanskje ikke helt som best ved fjerdeplassen på 13.5 full vei sist, men løp i kroppen etter en mindre pause kan ha gjort godt. 5-åringen gjør da også sine aller beste løp i tet, og den posisjonen får han etter alt å dømme på lørdag.

Vi har sansen for 4 Orion Hindø, og 7-åringen som blåste forbi en hest som Dacke Håleryd ved sprinttriumfen på 13.0 tredje sist, bør vurderes tidlig. 8 Art On Line (vant et langløp i V75 i februar i Sverige), og 9 Yankee`s Photo (på vei opp i form, og kuskebyttet er spennende), er begge aktuelle på videre garderinger.

Vår rangering V75-4: A: 6 B: 2-4 C: 8-9-1-11-10-3-12-7-5

V75-5, 2100 meter autostart
Et nytt varmblodsløp støter vi på i V75-5, men her er det hester i grunnlag under 100 000 som møtes til dyst. Vi synes dette er snakk om et veldig åpent løp, og vi tyr da til veldig bred gardering. Teten er gull vert på dagens arena, og vi tror Jomar Blekkan bak 5 Pearl Princess, sikter inne føringen i løpet.

Da er 5-årshoppa alt for lite spilt med kun 8 % av innsatsene på seg, og vi tror på en topp vinnersjanse. Hun hoppet seg vekk sist, men ved triumfen på 17.2 full vei i den nest siste starten, slo hun lett en såpass god hest som Staro Gardenia. Det er litt stoff i denne hoppa, og vi er ikke helt fremmed for at hun kan lede rundt om.

Per O. Midtfjeld har form på stallhestene om dagen, og både 2 French Pride og 6 Speedfighter E. i fra østfoldingens stall, er snakk om hester som er seiersaktuelle i dette løpet. Førstnevnte gikk godt til sølv på 16.2 full vei sist, mens sistnevnte viste seg fra en kraftig forbedret side ved triumfen på 16.3 full vei sist.

Spennende i ny regi er 3 Supergirl Dotcom, og 4-årshoppa er slett ikke så verst på sitt beste (fikk tredje på 16.0 full vei i den siste starten). Høykapabel er 4 Orlando Piner, men han er usikker. Duger lang på sitt beste gjør 7 Excellent News (tilbake etter lang pause), og det gjør også 9 King Maltin (Hop opp igjen nå).

Vår rangering V75-5: A: 5 B: 2-6-3-4-7-9 C: 1-10-12-11-8

V75-7, 2100 meter voltestart
Det hele avsluttes også med et varmblodsløp, og her er det hoppene som skal i aksjon. Storfavoritt blir 3 Punkt Ett, og det er det ikke noe å si på. Hoppa har imponert voldsomt på norsk jord, noe tre triumfer på de fem siste startene forteller alt om, og i en feilfri utgave spør hun neppe noen om seieren.

Taklet voltestart utmerket ved triumfen på solide 15.5 full vei under ikke helt lette forhold i den fjerde siste starten, men hun galopperte seg vekk på de litt krappe svingene på Momarken i den tredje siste starten. Da er vi litt usikre på om hun takler dagens arena, og da sikrer vi oss med noen garderinger.

Det ble litt før tøft for 6 Casanostra i UTM hoppeavdeling i den nest siste starten (uplassert på 16.0 full vei), og sist ble det galopp, i nok et tøft løp på Jägersro i Sverige. Dette er trolig snakk om en hoppe som kan mye, og når Frode Hamre har meldt på voltestart, tror vi han har kontroll på akkurat den biten.

Det ble seier på fine 14.9 full vei for 14 The Taste Of Energy i den nest siste starten, men sist slet hun med brunst. Det er løpesnor for hestene i fra 20 meter tillegg, og da kan 6-årshoppa sitte i en fremskutt posisjon direkte. Da er hun ikke ueffen, og vi krysser av for 10-prosenteren i spillet på storbongen.

Vår rangering V75-7: A: 3 B: 6-14 C: 4-8-12-10-11-13-7-2-1-5 D: 9-15

Lykke til med alt spill!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.