Gå til sidens hovedinnhold

Superomgang snudde kampen

Vålerenga snudde kampen mot Stjernen med fem mål i siste periode.

(STJERNEN-VÅLERENGA 3-7) På en omgang gikk Vålerenga fra å ligge under, til storseier i Stjernehallen i kveld. For helt til siste periode ledet bunnlaget Stjernen 3-2 over lederlaget i eliteserien. Martin Ylven hadde gitt hjemmelaget ledelsen etter 32. minutter og det var ikke før i det 41. minuttet at Steffen Thoresen utlignet for Vålerenga. Men derfra og inn rant det inn med mål.

Fem mål
Vålerenga ville mistet serieledelsen hvis de ikke hadde vunnet kampen. Men de feide unna all tvil etter å ha scoret fem mål i siste perioden. Brede Frettem Csiczar fastsatte sluttresultatet til 7-3 fem minutter før slutt. Det betydde at Vålerenga scoret fem mål på under kvarteret av effektiv spilletid. Det var nok en opptur Vålerenga trengte etter 1-2 tap i forrige serierunde for Storhamar.

Tittelkampen
Nå ligger Oslo-laget to poeng foran Sparta med en kamp mer spilt. Hockeyfeberen har herjet i Sarpsborg i år og er ikke blitt mindre nå. I kveld vant Sparta 4-2 borte mot Trondheim. Storhamar ligger i gunstig posisjon ettersom de nå ligger bare fire poeng bak ledende Vålerenga med to kamper mindre spilt.

Les flere hockeysaker her

Vil du ha sportsnyheter fra Nettavisen sendt til deg på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Kommentarer til denne saken