RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SLUTT: Maria Kirilenko har dumpet Alexander Ovetsjkin.
SLUTT: Maria Kirilenko har dumpet Alexander Ovetsjkin. Foto: Jean Catuffe/Claus Bergmann (All Over Press)

Superparet skiller lag

Det er slutt for det kanskje største stjerneparet i sportens verden.

Tidligere i år gjorde golfstjernen Rory McIlroy slutt på forholdet til tennisesset Caroline Wozniacki. Da han søndag feiret seieren i British Open, gjorde han det med en ny dame ved sin side.

Ifølge Daily Mail ryktes han å ha innledet et forhold til den irske modellen Nadia Forde. Hun var i alle fall med på feiringen av McIlroys store triumf, sammen med golfspillerens mor og golfkollegaen Justin Rose.

I Russland har man hatt sitt eget stjernepar. Alexander Ovetsjkin, en av verdens aller beste ishockeyspillere, har vært forlovet med tennisstjernen Maria Kirilenko siden desember 2012.

Kirilenko har vunnet seks WTA-turneringer, mens Ovetsjkin tre ganger har vunnet VM med Russland. I tillegg er han tre ganger blitt kåret til den beste spilleren i NHL.

Det er med andre ord forståelig at pressen har vist interesse for forholdet til de to idrettsprofilene. Nå er det altså slutt. Og det er Kirilenko som har avbrutt forholdet.

- Vårt forhold er over, men jeg respekterer Sasha (Ovetsjkin) som person og som idrettsutøver og ønsker ham respektfullt videre sportslig suksess, sier Kirilenko i en pressemelding, ifølge AP.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere