*Nettavisen* Sport.

Supersjokk?

Foto: hesteguiden.com

Vi må prøve et spill på en hest med skreddersydde forutsetninger på Momarken i kveld, og den hesten er ikke rørt i totoen!

16.07.13 13:41

På kvelden denne tirsdagen kan det spillende publikum hos Norsk Rikstoto se frem til spill til en V64-omgang med jackpot og 1 million kroner ekstra i sekserpotten på Jägersro hos søta bror samt til en V65-omgang på Momarken i Østfold her hjemme, og det ser svært spennende ut på begge baner.

Til kveldens superspennende V64-omgang på Jägersro som fort kan gi meget fine penger, har vi i tillegg til våre vanlige spill på Eksperten også lagt ut et jokersystem der. Det spillet er på 8 andeler til en pris på 600 kroner andelen, og det spillet pluss de øvrige spillene til løpene både på Jägersro og på Momarken i kveld, finner du ved å klikke på linken under.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Den som intet våger intet vinner, og vi synes det er på sin plass å prøve seg på et bankerspill på 5 Logical Fantasy som kommer ut i et sprintløp for varmblodshester i V65-4 på Momarken i kveld. 5-åringen er lynrask i fra start, og vi tror han piler til tet i kveld. Han forsvarer seg mesterlig i fra spiss (stort sett vunnet sine løp i fra tet), og med tre løp i kroppen etter litt pause, tror vi han nærmer seg toppformen nå.

Han gikk et flott løp til tredje på 15.6 over aktuell distanse i Kongsvinger sist, og vi tror han er klar for å gå en lav 14-tid i kveld. Det må han også gjøre for å kunne vinne dette løpet, men vi har god tro på at han gjør akkurat det.

Han holdt toppform på denne tiden i fjor (vant bl.a. et sprintløp på Jarlsberg på 14.3), og han sprintvant et løp på nettopp dagens arena i september i fjor på fine 14.5 I V65-spillet har hesten kun 4% av innsatsene på seg, og da finner vi kanonverdi i å sette et spill. Vi tror han er klar for å kunne gå et heftig sprintløp i fra tet nå, og da satser vi på at offensiv kusk Katrine Blakkestad, aldri ser seg tilbake i dette løpet!

Innleveringsfrister Momarken
V65 kl. 18.30
V5 kl. 19.41
DD kl. 20.03

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Vi går tynt
I et stayerløp for kaldblodshester i V65-3 samt i i et sprintløp for den mer edle rasen i finalen, tror vi det skal være mulig å komme seg igjennom på få hester, og i V65-3 må 8 Stingers finne seg i å bli favoritt. Han fikk full uttelling for sine fine form ved å vinne på 27.9 full vei i den siste starten, og han kan gjenta i kveld.

En tøff utfordrer til seieren kan dog 1 Frøyu Oda vise seg å bli, og vi krysser tidlig. Hun gikk et strålende løp etter galopper til femte på 27.9 over aktuell distanse sist, og hun er snakk om en opplagt seierskandidat. 3 Mjølner Komet må også regnes, mens vi tror 6 Lykke Berit for det litt for tøft denne gangen (vant sist).

I finalen må vi nesten sette forvandlingsnummeret 2 Paco Halbak fremst (sprintvant på fine 14.8 i Skien i den siste starten), men han støter på et par tøffe konkurrenter i kveld. 6-åringen piller dog normalt til tet, og en hest som har vunnet fire av de fem siste startene, må selvsagt tilmåles solide vinnersjanser.

Både 9 Victory On Line og 10 Express Pepper kan dog bli tøffe utfordrere, og vi føler at begge de to, besitter høyere kapasitet enn favoritten. Førstnevnte galopperte seg vekk sist, men han så fin ut etter galoppen. Sistnevnte opptrer ustabilt, men han er god på sitt beste (vant på 14.0 full vei nest sist).

Annonse:Grøstad byr på en 30-oddser som slår ned som dagens godbit på Momarken i kveld!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag