Basketballstjernen Jason Richardson er blitt utestengt i én kamp av laget sitt, Phoenix Suns. Han er også ilagt en bot på om lag én million kroner. I tillegg ble han arrestert. Kanskje ikke så rart da 28-årings villkjøring søndag kveld ble sett av politiet.

Først kjørte han i 67 km/t i 40-sonen. Politiet fulgte etter, og tok ham til slutt i 90 km/t i 35-sonen før de stoppet ham.

Om ikke det var ille nok, satt spillerens tre år gamle sønn satt i baksetet - uten bilbelte. Richardson står nå tiltalt for uforsvarlig kjøring og kjøring uten bruk av barnesete.

Spillerens forlovede tok ansvaret for 3-åringen da Richardson ble tatt med til arresten.

Etterpå var Richardson en angrende synder.

- Jeg vil si unnskyld til alle. Lagkameratene, familien min og spesielt forloveden min. Dette er en vanskelig tid for meg. Det blir satt spørsmålstegn ved meg som basketballspiller, som menneske og som far. Det siste er tøft, ettersom jeg alltid prøver å være en god far som tar vare på barna mine, sier han ifølge ESPN.

PS. Det var Richardsons andre trefning med lovens lange arm på et par måneder. Rett før jul ble han tatt for fyllekjøring.

Sjekk siste vintersportsnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).