Det skapte overskrifter verden over da superstjernen Kim Kardashian møtte opp på ikke bare én, men to fotballkamper forrige uke. Reality-profilen var først til stede i London da Arsenal tapte mot Sporting CP i Europa League, før hun deretter tok turen til Paris, der PSG tapte mot Rennes.

Tilstedeværelsen og oppmerksomheten rundt besøket er kanskje ikke så oppsiktsvekkende i seg selv, men det supporterne snakker om i ettertid er av det mildt lattermilde slaget.

Etter de to tapene snakkes det nemlig nå om «The Kim Kardashian curse». På godt norsk mener altså supporterne at amerikanerens tilstedeværelse er en forbannelse.

En rekke medier omtaler «forbannelsen» i etterkant av kampene. Deriblant ESPN, Marca og Mirror.

Se videoen:

PSG ble ydmyket på hjemmebane mens Kim Kardashian og søsteren var på tribunen.

Seiersrekken brutt

Til tross for at supporternes teori kan virke i drøyeste laget, er det et faktum at det ikke gikk spesielt godt for noen av lagene med Kardashian på tribunen.

For PSG sin del gikk de på et sjokkerende tap og brøt en lang seiersrekke. Paris-klubben hadde spilt 35 kamper uten å tape på egen hjemmebane, men måtte altså se seg slått søndag kveld.

«Verst» gikk det utover laget stjernespiller, Lionel Messi, som selv hadde en imponerende statistikk i forkant av oppgjøret mot Rennes. Siden han signerte for PSG i august i 2021 hadde han ikke tapt en hjemmekamp på over 700 dager.

Les også: Hyller Arsenal-spillerne: – Fansen har ikke sett dette på mange år

Snakket med spillerne

Til tross for tap både i England og i Frankrike, fikk Kardashian og familien fortsatt nyte godt av å være omringet av noen av verdens beste fotballspillere.

Til tross for PSG-tap stilte Kylian Mbappé gladelig opp på et bilde, mens Neymar snakket med de besøkende amerikanerne på FaceTime. Det samme gjorde Arsenals Bukayo Saka.

Kardashian selv fikk også en drakt av klubben da hun besøkte Paris. Det publiserte hun på sin egen Instagramkonto, hvor hun skrev «Takk PSG, for at dere gjorde drømmene til barna våre til en realitet».