Superstjernene som hater hverandre

Foto: AP Photo/Scanpix

Nordamerikansk presse har fått det som de vil.

23.02.09 14:45

WASHINGTON CAPITALS - PITTSBURGH PENGUINS 5-2:

Ovetsjkin: - Crosby er en sutrepave!

Crosby:- Ovetsjkin filmer!

Kraftsalvene var mange da to av verdens beste ishockeyspillere barket sammen natt til mandag. Sidney Crosbys Pittsburgh Penguins gjestet Alexander Ovetsjkins Washington Capitals. Pittsburgh, som i fjor var tapende Stanley Cup-finalist, sliter i år i det hele tatt med å komme seg til det prestisjetunge sluttspillet i verdens tøffeste ishockeyliga. Og bedre ble det ikke etter at Pingvinene hadde vært på besøk i Washington.

Stjernekonflikt
Capitals, som anses som en av favorittene til å vinne Stanley-cup trofeet, hadde få problemer må å slå fjorårets tapende finalist. 5-2 endte kampen, men det som får størst oppmerksomhet i amerikansk media er likevel konflikten mellom de to superstjernene.

- Hva kan jeg si om han? Han er en god spiller, men han sutrer for mye til dommeren, uttalte Ovetsjkin etter kampen. Russeren kom også best ut av duellen med Crosby. Ikke bare vant laget hans, han noterte seg også for ett mål og en målgivende pasning. Crosby noterte seg for en målgivende pasning.

Sistnevnte mener russeren har en lei tendens til å legge seg for lett.

- Lik det eller ikke, det er sånn han er. Noen personer like den spillestilen, andre ikke. Personlig liker jeg den ikke, sa Crosby etter kampen.

Vinket farvel
Kamphanene var flere ganger på hverandre under nattens oppgjør. Crosby prøvde blant annet å takle Ovetsjkin over kortvantet foran russerens egne lagkamerater. Mot slutten av oppgjøret vinket Ovetsjkin farvel til Crosby da det var klart at hans lag hadde sikret seieren.

Det er trolig ikke siste gangen disse rivalene møtes. Med Crosbys 21 år, og Ovetsjkins 23, kan man vente flere tøffe oppgjør mellom disse spillerne i årene som kommer.

Ole Kristian Tollefsen var ikke med i troppen da hans Columbus Blue Jackets tapte 5-2 hjemme mot Anaheim Mighty Ducks natt til søndag.

Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.