RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Superstjernens bein ble godkjent

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Trenger ikke kneoperasjon.

Denver (NTB-Reuters): Lindsey Vonn, som i mars sikret seg den totale verdenscupseieren for fjerde gang i karrieren, kan kjøre videre uten å gjennomgå noen kneoperasjon.

Hun har slitt med et ømt og sårt kne i deler av sesongen, men etter grundige undersøkelser hos spesialister i hjemlandet etter at verdenscupfinalene i østerrikske Schladming var over, er konklusjonen at verdens beste kvinnelige alpinist ikke må gjennom noen operasjon, melder Det amerikanske skiforbundet.

- Det er påvist noen svakheter i menisken i hennes venstre kne, men skadene som er påvist er ikke av en slik art at operasjon er nødvendig, sier Doug Haney. Han er talsmann for skiforbundet i USA.

Nå kommer Vonn til å gå gjennom flere tester for å finne ut hvilken behandling som er best for henne i tiden som kommer. Deretter starter grunntreningen for 2013-sesongen, der VM i Schladming blir sesongens høydepunkt.

Hun startet 2012-sesongen med å annonsere skilsmissen fra ektemannen Thomas Vonn. Deretter avsluttet hun sesongen med en ny seier i den totale verdenscupen. Hun sluttet med 1980 poeng, og det er bare 20 poeng bak Hermann Maiers rekordpoengsum på 2000, men ingen kvinne har tidligere vunnet verdenscupen med så mange poeng som Vonn sikret seg i 2012-sesongen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere