LEICESTER - MANCHESTER UNITED 4-2

Mason Greenwood banket inn kampens første mål fra distanse, men jubelen blant bortesupporterne stilnet fort da Youri Tielemans vartet opp med nok en drømmescoring etter en stor tabbe av Harry Maguire.

Tolv minutter før slutt sendte Caglar Söyüncü Leicester i føringen, men Marcus Rashford svarte umiddelbart for Manchester United.

Få sekunder senere lå ballen i mål igjen, men denne gang på motsatt banehalvdel. Jamie Vardy sendte Leicester i føringen, før Patson Daka økte ledelsen på overtid.

- Det er ingenting som fungerer, sier TV 2-ekspert Morten Langli etter kampen.

LES OGSÅ: Liverpool kjørte over Watford: - Verdens beste spiller akkurat nå

Får slakt

Etter overgangen fra Juventus har Cristiano Ronaldo gjort jobben for Manchester United. Angrepsspilleren var i storform da han scoret hat trick for Portugal mot Luxemburg tidligere denne uken, men i lørdagens kamp mot Leicester var Ronaldo omtrent usynlig i store deler av kampen.

En av de som følger Manchester United tettest er Samuel Luckhurst i Manchester Evening News. Han var ikke imponert over det han så av laget lørdag.

- Dette er et lag av enkeltpersoner. Det er bemerkelsesverdig at nesten alle de store navnene ble værende, for Sancho var den som minst fortjente å bli tatt av. Ronaldo var fryktelig og Pogba latterlig. Maguire var overalt, skriver han på Twitter.

Langer ut

Morten Langli holdt ikke igjen da han slaktet Manchester United etter kampen.

- En ny elendig prestasjon. De har hentet inn superstjerner, og laget fungerer ikke, sier Langli.

Fotballeksperten mener Manchester United er på nivå med Wolverhampton, Southampton, West Ham, Aston Villa.

- De er ikke noe bedre enn de lagene, de dominerer ikke en eneste kamp. De spiller dårlig gang på gang, mener Langli.

LES OGSÅ: To Haaland-scoringer i comebacket: Dortmund overtok tabelltoppen

To drømmemål

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United har levert svake resultater den siste tiden, med kun to seiere på de siste seks kampene.

United fikk en god start på kampen da Mason Greenwood tok med seg ballen inn i banen fra høyrekanten og banken den i lengste kryss fra skrått hold utenfor sekstenmeteren.

- Det er en perle, konstaterer Morten Langli.

Få minutter senere rotet Harry Maguire det til for Manchester United. Kelechi Iheanacho snappet ballen og spilte den videre til Youri Tielemans, som bøyde ballen i krysset på lekkert vis.

- Maguire feilvurderer totalt, han må jo møte ballen, sier Langli.

Thrilleravslutning

Kampen sto lenge og vippet på stillingen 1-1, men så dukket Caglar Söyüncü opp på et hjørnespark og sendte Leicester i føringen tolv minutter før slutt.

Like etterpå satte innbytter Marcus Rashford inn utligningen, etter å ha vært ute med skade hele sesongen.

United-fansen hadde ikke engang rukket å sette seg før Leicester scoret igjen. Noen sekunder senere dukket Jamie Vardy opp, og dermed var Leicester igjen i ledelsen.

På overtid dukket Patson Daka opp på et hjørnespark, og avgjorde dermed kampen.