RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

Supertalent åpner for Liverpool-retur

Sist oppdatert:
For tre år siden var han regnet som et av de største fotballtalentene i verden. Nå kan 20-åringen være på vei tilbake til Anfield.

Anthony Le Tallec ble snappet opp av Liverpool etter at han gjorde et strålende VM-sluttspill for U-17-landslag i 2001. De fleste trodde at Liverpool hadde skutt gullfuglen, men siden har karrieren stagnert.

Franskmannen har bare hatt én sesong på Anfield; fjorårets. Som Liverpool slet også den høyvokste spissen. På sine 13 ligakamper ble det ikke en eneste nettkjenning, og totalt ble det kun en scoring på 23 kamper.

Sliter benken
Det var derfor ikke noen stor bombe da han ble lånt ut til nyopprykkede St Etienne foran årets sesong, men også der har suksessen vært begrenset. Da han ble skadet i september overtok gambiske Pascal Feindouno plassen, og etter det er det blitt lite med spilletid. Nå ønsker han seg tilbake til Liverpool.

- Det ville ikke vært meg imot, sier han til den franske avisa L'Equipe.

- Liverpool er min klubb. Det var jeg som ba om å få gå i sommer, men hvis de ønsker meg tilbake, så er det helt i orden, skal Le Tallec ha sagt.

Spisskrise
En eventuell retur vil tidligst kunne skje i overgangsvinduet i januar, og vil kunne være til stor hjelp for Liverpool, som for tiden har seks av sine offensive spilelre på skadelisten; Djibril Cisse, Milan Baros, Luis Garcia, Vladimir Smicer og Antonio Nunez er alle ute for kortere eller lengre tid.

St Etiennes trener Elie Baup sier at man avventer situasjonen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere