RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: EPA/ANDRE KOSTERS (Scanpix)

Supertalenter klare for United

Sist oppdatert:
Manchester United har onsdag kveld sikret seg både Sporting Lisboas Nani og Portos Anderson.

- Manchester United kan med stor glede annonsere at man har kommet til enighet med Sporting Lisboa om en overgang for Nani, heter det i en pressemelding på klubbens hjemmesider.

20 år gamle Nani har vært koblet til de røde djevlene den siste tiden, og blir av mange beskrevet som «den nye Cristiano Ronaldo».

- Man har blitt enige om personlige betingelser, og en formell kunngjøring vil bli foretatt så fort det administrative er på plass og spilleren har gjennomgått en medisinsk test, kan man lese på manutd.com.

Manchester United nøyde seg imidlertid ikke med en ny signatur onsdag kveld; også den 19 år gamle brasilianske ballkunstneren Anderson blir snart å finne hos de engelske seriemestrene.

- Manchester United kan med stor glede annonsere at man har kommet til enighet med FC Porto om en overgang av Anderson, heter det i en pressemelding på klubbens hjemmesider.

Anderson er en offensiv midtbanespiller, men kan også brukes på siden eller lenger foran. Av mange har han blitt stemplet som «den nye Ronaldinho»...

Hva kan disse to ungguttene gjøre for Manchester United? Ta diskusjonen her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere