Det tok lang tid å offentliggjøre det, men i natt ble de siste tre navnene sluppet av det velsmurte PR-apparatet i GreenEDGE.

Og det var to hjemlige stortalenter og en østeuropeer fra Landbouwkrediets rekker, som fikk æren av å konkludere rytterlisten.

Bak introduksjonen av den sistnevnte skjuler litauiske Aidis Kruopis seg.

Begge på podiet i U23-VM
Desto mer spennende er kanskje de to australierne, og det er ingen overraskelse at Luke Durbridge og Michael Hepburns karrierer fortsetter i det som trolig blir Australias første nasjonale innslag på verdenstouren.

Durbridge er en av verdens beste på temposykkelen. Han tok en overlegen gullmedalje under U23-rytternes tempomesterskap, og vil true tronen til Tony Martin på sikt.

Hepburn tok bronsen (tross velt) i samme disiplin, og er i tillegg en fryktet avslutter på landeveien. 20-åringen nådde ikke helt opp under fellesstarten i Rudersdal, men kommer til å vinne mange ritt i årene som kommer.

Vet du ikke hvem Michael Hepburn er? Les mer her: - Det tøffeste jeg har opplevd

Den nåværende Team Jayco AIS-rytteren vant blant annet etappen til Drammen under årets Glava Tour of Norway og dominerte stort under Tour of l’Avenir før han ble kastet ut av rittet på grunn av usportslig oppførsel.

Gullhåp foran OL
Generalmanager Shayne Bannan forklarer at signeringen av duoen også er del av en nasjonal strategi fram mot OL i London neste sommer.

- Luke og Michael vil utgjøre en vital del av Australias målsetting om å vinne gull i forfølgelsesritt for lag i London. Vi ønsker å hjelpe dem med å oppnå det, sier Bannan.

- De er store talenter på landeveien også. Alle lag hadde ønsket seg dem på oppstillingen sin, så vi ville ikke gi dem sjansen til å komme oss i forkjøpet.

17 av 30 fra Australia
Neste års GreenEDGE-stall består av 17 australiere (56 prosent) og blant disse finner man store navn som Stuart O’Grady, Robbie McEwen, Baden Cooke, Brett Lancaster, Simon Gerrans og Matt Goss.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Australierne har også stukket av med spennende ryttere som Sebastian Langeveld og Jens Keukeleire.

I årene som kommer vil garantert Jack Bobridge, Cameron og Travis Meyer, Durbridge og Hepburn også vise seg fram i GreenEDGEs rekker.

Med tanke på talentutviklingen Down Under er det egentlig merkelig at det ikke har dukket opp et WT-lag allerede for flere år siden.

Her er rosteren til GreenEDGE for 2012:
Michael Albasini (Sveits)
Fumiyuki Bepppu (Japan)
Jack Bobridge (Australia)
Simon Clarke (Australia)
Baden Cooke (Australia)
Allan Davis (Australia)
Julian Dean (New Zealand)
Mitchell Docker (Australia)
Luke Durbridge (Australia)
Simon Gerrans (Australia)
Matt Goss (Australia)
Michael Hepburn (Australia)
Leigh Howard (Australia)
Daryl Impey (Sør-Afrika)
Jens Keukeleire (Belgia)
Aidis Kruopis (Litauen)
Brett Lancaster (Australia)
Sebastian Langeveld (Nederland)
Robbie McEwen (Australia)
Christian Meier (Canada)
Cameron Meyer (Australia)
Travis Meyer (Australia)
Jens Mouris (Nederland)
Stuart O’Grady (Australia)
Wesley Sulzberger (Australia)
Daniel Teklehaimanot (Eritrea)
Svein Tuft (Canada)
Tomas Vaitkus (Litauen)
Pieter Weening (Nederland)
Matt Wilson (Australia)

Hva synes du om oppstillingen til GreenEDGE? Delta i debatten i kommentarfeltet under saken!