RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Anders Skjerdingstad (Nettavisen)

Supertreneren blir i Sveits

Fredrik Aukland tar et nytt år i alpelandet.

Fredrik Aukland har gjort stor suksess som langrennstrener for Sveits denne sesongen. Først gikk Dario Cologna til topps i Tour de Ski, og deretter sikret 23-åringen seg verdenscupen sammenlagt.

Denne suksessen er også grunnen til at den norske treneren nå har bestemt seg for å ta ett år til som trener i alpelandet. Ifølge NRK har han skrevet under på en ny kontrakt med det sveitsiske forbundet.

- Nå skal jeg sende en signert kontrakt slik at jeg blir landslagstrener i Sveits et år til. Jeg har fått jobbet med veldig gode talenter. Og det har vært spesielt spennende å jobbe med Cologna, sier han.

Suksesstreneren skal imidlertid ha hatt flere tilbud for hånden. Blant annet skal flere av de norske langrennsjentene ønsket Aukland som trener.

Selv er han åpen for norsk jobb i framtiden.

- Det ville vært kjempespennende. De har veldig mange gode talenter å jobbe med. Det er helt klart et spennende alternativ, sier Aukland.

Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere