Supporteren var til stede på lørdagens FA-cupfinale mellom Manchester United og Manchester City på Wembley stadion. Der fikk han se United tape 2–1 for byrival City.

Det var imidlertid ikke selve fotballkampen som ble mest dramatisk for den ikke-navngitte supporteren. Britisk politi bekrefter nemlig på Twitter at supporteren ble arrestert mistenkt for ordensforstyrrelser.

Supporten hadde på seg en Manchester United-trøye med teksten «97 – Not enough» på ryggen. Teksten er tilsynelatende en referanse til Hillsborough-tragedien fra 1989 hvor til sammen 97 Liverpool-supportere omkom.

Les også: Erling Braut Haaland med klar beskjed til lagkompisene under Citys FA-cupfeiring

Fotballsupporterens trøye skapte stor oppstandelse i sosiale medier, etter et bilde av mannen med trøya ble delt underveis i lørdagens finale.

Flere er rystet over budskapet supporteren valgte å trykke bakpå United-trøya. Blant de som reagerer kraftig er fotballekspert og tidligere Liverpool-spiller Stan Collymore.

– Jeg sliter med å forstå hvorfor noen ville kjøpe seg en trøye, for så å få trykket tall og ord på den for så å vise den på en fotballkamp. Hvem ville printe dette? skriver han på Twitter.

– Kan vi ikke bare få en slutt på denne dritten nå? Dette er ikke partisk supporterstøtte, det er å feire tragedien som i dag, nå, sårer så mange. Nok. Nok, fortsetter Collymore.

Søndag gikk også det engelske fotballforbundet ut med en uttalelse, hvor de sier de fordømmer handlingene til supporteren på det sterkeste.

– Vi kommer ikke til å tolerere misbruk knyttet til Hillsborough eller noen fotballtragedier på Wembley Stadium, og vi vil fortsette å samarbeide med myndighetene for å sikre at det blir tatt sterke tiltak mot gjerningsmennene, skriver de.

Les også: Legenden freser etter straffesituasjon i FA-cupfinalen: – Jævla idiotisk

Politiet skrev på Twitter at de jobbet med å identifisere mannen, før han senere ble arrestert. Et annet bilde som har blitt delt av mange på Twitter skal vise at mannen blir ført inn i en politibil med håndjern rundt hendene.