Supportere reagerer etter at Uniteds video viser Pogba og Lingard i krangel

Svenske Victor Lindelöf måtte bryte opp mellom de to stjernene.

Ting virker ikke å være helt på stell for Manchester United om dagen. Ole Gunnar Solskjærs mannskap ankom Australia mandag før de går i gang med sesongoppkjøringen.

Blant spillerne som var med «down under» var Paul Pogba, som fortsetter å bli koblet med en overgang vekk fra klubben. Pogba har selv uttalt at han gjerne ønsker å skifte beite i løpet av sommerens overgangsvindu.

Sist uke meldte også Pogbas agent, Mino Raiola, at Manchester United har fått beskjed om at Pogba ønsker å forlate United denne sommeren.

Les mer: Vi følger overgangsvinduet LIVE

Manchester United lastet opp en video på sin Twitter-konto etter at klubben ankom Australia. Der var det flere supportere som reagerte på en sekvens der det ser ut til at den franske VM-vinneren og Jesse Lingard holder på å ryke i tottene på hverandre.

Før krangelen rekker å eskalere, bryter svenske Victor Lindelöf inn og skiller de to kamphanene. I bildet ser man også at Romelu Lukaku følger med på det som skjer mellom de to United-spillerne.

Krangelen har fått flere United-supportere på sosiale medier til å reagere:

- Pogba ser ut som han holder på å slåss med Lingard fra 0:11 i videoen til Lindelöf roer ham ned. Er ikke sikker på om det er ekte eller ikke, skriver en bruker.

- Wow, ja, jeg så det nettopp. Skal vi dømme fra kroppsspråk ser det ut til at Lingard utfordrer Pogba til å angripe ham. Pogba så ut til å gjøre noe like før Lindelöf stoppet ham, skriver en annen bruker.

Kommentarene på Twitter er i stor grad sentrert rundt det som ser ut til å være en påbegynt krangel mellom de to stjernespillerne.

Videoen har ikke blitt gitt noen offisiell forklaring, og det er verdt å poengtere at Pogba og Lingard kjenner hverandre fra ungdomstiden i Manchester United, og hendelsen fort kan vise seg å være en uskyldig uoverensstemmelse.

Det vil uansett ikke legge noe demper på ryktene som svirrer rundt Ole Gunnar Solskjærs franske midtbanejuvel denne sommeren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.